27.06.08
14:10
Здравейте,
Някой има ли наблюдения над тези два продукта?
Случайно ги видях в един магазин и ми стана интересно,че съдържат 25мг екстракт от ефедра!
http://www.netnutri.com/page.htm?PG=LIPODRENE
И двата са добри, но сравнително потентни(т.е. не са за всеки) и даже заради основната си съставка не би трябвало да се коментират тук.
28.06.08
08:10
Нали има забрана ефедрата да не се използва в хранителните добавки?
Нормално ли е тогава тези два продукта да се предлагат в магазините и да се рекламират в сп.”Мускули и фитнес”?
Както се вижда на етикетът за състав, продуктите наистина съдържат екстракт от ефедра и не е някакъв рекламен трик.
Че то ако става дума в USA e разрешена, но мисля в дози до 10мг.
За сметка на това продават Васопро :D
28.06.08
14:23
Че то ако става дума в USA e разрешена, но мисля в дози до 10мг.
LIPODRENE и STIMEREX се продават свободно в цяла Америка във всички големи вериги магазини включително GNC.
В България няма контрол за тия работи, така че да.
Ако не разбирам от нещо обикновено не се изказвам неподготвен.
Може и да си чувал за YOHIMBE,CAFFEINE,STEVIA,DHEA и други “hardcore” продукти /които всички харесваме и използваме/ също “забранени” от ЕС но се продават и произвеждат във цяла Европа.
28.06.08
17:35
Забранен е фармацевтичния ефедрин,Ephedrine HCL,а другите близки по ефект, като екстрак от Ma-Huang,които са ephedrine mimetic compoudns, се използват масово в хранителни добавки с много добър ефект. Въпросът е,че трябва да се употребява внимателно и да се спазва съответната дозировка на продукта
Трябва, иначе “пишлеметата” и не само може и до болница да стигнат (да и на такова съм присъствал и не искам да се повтаря).
Ефедрина несъмнено е съставката, която спъва маса продукти за сваляне, защото повечето са били базирани на него, а сега още се носят на стари лаври.
Трябва и много да се внимава с нея, защото повечето хора, които пият тези добавки, така или иначе са с по-натоварено сърце...
Ами сега, аз си взех Stimerex-ES.На опътването пише...по 1 таблетка 3пъти дневно и да не се превишава доза от 4 таблетки.Реших,че 2 на ден са достатъчно за мен,но какво стана с пулса ми само аз си знам... Направо ще се пръснеш. Не можеш да спиш и си направо на черешата...пих продукта някъде около 3-4 дена и се отказах, защото неможах да издържа.Необходимото ми време да се върна в нормално състояние беше 1 седмица.Сега имам 1 въпросче към човек който е използвал продукта..”АКО ЗАПОЧНА ПО 1 таблетка на ден да приемам възможно ли е да ми навреди на здравето ???”
20.07.08
14:03
Ех, иска ми се да го пробвам този Stimerex и Липодрен, но за жалост във Варна не могат да се намерят :(.
Не е възможно във Варна да го няма...почти във всяка зала в Бургас има Strimerex ES
23.07.08
18:29
казано от Growsy на 23.07.08, 13:39:
Не е възможно във Варна да го няма...почти във всяка зала в Бургас има Strimerex ES
Димитър, благодаря ти за опътването.
Growsy, така е, защото фирма от бургас внася продукта, а във Варна го няма никъде. Гарантирам.
казано от Иван Станков на 23.07.08, 18:29:
казано от Growsy на 23.07.08, 13:39:
Димитър, благодаря ти за опътването.
Growsy, така е, защото фирма от бургас внася продукта, а във Варна го няма никъде. Гарантирам.
Ааа това вече не го знам
18.02.10
19:09
Знам че темата е стара но само това ми излиза като турся нещо за Стимерекса и липодрен
та към края на месеца започвам по сериозно кардио и някой може ли да ми каже каква е разлиакта в действието на двете и кое е за предпочитане ?
Миналата година пробвах Стимерекс ЕС и останах много доволен.Резултатите бяха чувствителни и налице...сила,издръжливост и топене на мазнини.Сега пробвам с Мелтдаун и ще видим как ще е:) Иначе продукта е супер и след мет ще си взема 1 опаковка и от него.