Глезена ....

BA

07.01.05
21:16

начи хора може да знаете че наскоро си счупих глезена и бех аут. сега глезена си го чуствам много дубре и се оправя и скоро ще е на сто :) но имам проблем с клековете и упражненията за прасец. Някакси от самосебе си , нещо като инстинкт ли е незнам обаче примерно като клякам и отсамосебе си отдавам по голямата /да не кажа цялата/ тежест на десния /този дето си е здрав и прав :)/ крак и се опитвам да ги уравновеся обаче или прехвурлям пък тежеста на левия крак или пак се връща на десния .... :( незнам ко да праа . ще се  оправи ли или .... незнам кажете некво инфо :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.01.05
23:20

Ами то организма си знае най-добре братле ! Но това е въпрос на психика и с течение на времето когато си на 100 процента ще си в състояние да го коригираш !
по-здрави

08.01.05
12:59

Абсолютно съм съгласен с Емо, че това е въпрос на психика - просто защитна реакция на организма и подсъзнателен страх от болката. Аз август си изкълчих десния глезен, като от това получих някакви вътрешни разкъсвания и кръвоизливи. След около 3 месеца почти се възстанових, но още слагам наглезенка и се осмелявам да клякам с около 50% от тежестта ,с която кляках преди. Сега правя само кросове ( аз винаги съм си ги правел де ), но още не се осмелявам на по-тежки натоварвания. Лекаря ми каза, че глезена ми се е оправил, но пък сега бил по-предразположен към контузия и аз край, не смея...
Подсъзнателно ме е страх ,това е.

еми,даи си по голяма почивка на глезена,след време ще забравиш,че си имал контузия и няма да се налага да напрягаш здравия крак повече.аз,скоро бях скъсал връзки на глезена,отначало бях много плах и т.н.,не правех нищо без наглезеник,но с времето този страх се губи и забравяш всякаква предпазливост,така че,нека просто мине малко повече време и даи по-полека,но нека предпазливостта остане  :)

10.01.05
00:48

Не го претоварвай пак че ще изхрущи отново по добре си се въстанови на 100 % няма да избяга разтежа,тежестите и залите по умерено го давай
Скорошно оздравяване ти пожелавам

BA

10.01.05
19:41

Мерси момчета и аз се надявам да се оправя по скоро защото сам много нетърпелив пак да почна любимите крачета щото се пак играя баскет :) хаха

във форума бях чел за MFT-disc,които ще ти свърши супер добра работа в твоя случаи.

raz-r

01.03.05
02:44

Според мен не трябва въобще да се притесняваш. Дори както някой каза да си спирал тренировки и да го даваш по-полека... Кракът ти ще се оправи 100%, но ще трябва повече време отколкото си мислиш. Моя бе счупен преди година и дори сега не е възстановен на 100%. Тренирай си здраво. Няма начин да се счупи отново, защото е калцирал много здраво. Крака ти е като нов, но сухожилията ти може да нямат същата еластичност като преди. Колкото повече мачкаш глезена, толкова по-добре и толкова по-бързо ще се възстановиш. Може да се мажеш с накъкви препарати... попитай някои за най-добрите... Мисля,че единствения ти проблем(ако има такъв),то той ще бъде в сухожилието.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1