Съвет хранене ?

TR

02.07.08
22:05

Искам да ме посъветвате какви храни да включа в яденето ми и какви да изключа
неправя режим защото възможност няма просто ще ви кажа с кво се храня ..
преди 1 година бях висок 185 и 56 килограма сега съм 187 и съм 70 кг. качих значително добре
сега вмомента наблягам на  пилешки пържоли  салам и хляб мн ям плодове зеленчуци наблягам мн на салати картофи ям  сякакви супи ,риба ям мн рядко .. , преди ядох овесени ядни но сега не ,ориз ям рядко
искам да ме посуветвате някакви храни които са доста добри за натрупване на мускулна маса :)
Благодаря предварително

03.07.08
06:58

казано от trowoner на 02.07.08, 22:05:

Искам да ме посъветвате какви храни да включа в яденето ми и какви да изключа
неправя режим защото възможност няма просто ще ви кажа с кво се храня ..
преди 1 година бях висок 185 и 56 килограма сега съм 187 и съм 70 кг. качих значително добре
сега вмомента наблягам на  пилешки пържоли  салам и хляб мн ям плодове зеленчуци наблягам мн на салати картофи ям  сякакви супи ,риба ям мн рядко .. , преди ядох овесени ядни но сега не ,ориз ям рядко
искам да ме посуветвате някакви храни които са доста добри за натрупване на мускулна маса :)
Благодаря предварително

http://www.bb-team.org/articles/909

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1