Безизходица!!!

05.07.08
23:48

Привет на всички тук.  :) Чета ви отдавна, но за първи път пиша. Не обичам да досаждам с въпроси, които са били обсъждани по 10000 пъти, но се престраших да пиша защото съм в безизходица. Ето на кратко за какво става въпрос: 3 м. и 1/2 изкарах на диетата на Дюкан (2ра фаза само протеини), но МЦ започна да не идва редовно; изкараха ме с хиперфункция на житовидната жлеза и тн..Постепенно започнах да вкарвам мазнини (маслини, ядки, фъстъчено масло) и въглехидрати от зеленчуци главно. Смених млечните 0.01% масленост с 1-2%. Сега храната която приемам е: млечни, месо, яйца, зеленчуци, фъстъчено масло и ядки тук-там (с последните 2 си имаме love/hate relationship защото или въобще не трябва да ги почвам, или не спирам докато не свърша). Тренирам по 5-6 пъти в седмицата по час и 1/2 (понякога се събират 2). Тренировките са 2 дни тежести + 40 (50) мин. кардио накрая и 3 (4) дни кардио само. На всяка тренировка правя корем. Тренирам сутрин след сън (и след кафе ;-P ) като 30-40 мин. преди тренировката пия по един Л-Карнитин. Закусвам след тренировка с 3 с.л. овесени трици + 1 с.л. ленено семе и кисело мляко. След това на по 3-4 часа гледам да хапвам омлет (яйца+ нискомаслена извара или шунка+ някакъв зеленчук), кисело мляко с фъстъчено масло/ядки, вечер по принцип е месо със зеленчуци (дробчета, пържоли, пиле). Отказала съм се отдавна от захарта (използвам стевия), от солта, джънк фуудс, пържено, плодове, картофи, ориз и разни други въглехидрати и сладки неща. До тук добре, само дето не мърдам на никъде..че даже напоследък и нагоре вървя. :down: С Дюкан смъкнах талията от 84 см.на 72/3, а сега е 77см. Бедрото на най-плътното е 60 см., иначе съм 177 см висока и съм 76кг. Кантарът ме изкарва с 27% мазнини сега, иначе при Дюкан бях с 26.2%. От една година пия доксициклин (проблеми с кожата) и незнам дали това има някаква връзка всъщност. Пия и бирена мая за косата и тн..Иначе, от както вкарах мазнини, хормоните на щитовидната жлеза само се оправиха и сега съм ок.
Не съм от най-компетентните и затова се интересувам и чета много, но чувствам че имам нужда от чужда помощ! Надявам се някой по-компетентен от мен да ми покаже къде греша!
П.С. Целта ми не е да сваля 20 кг. за 10 дни :) Искам да намаля % мазнини до 22%, и обиколките. Цифрата на кантара не е от голямо значение за мен! Не мога да увелича тренировките, защото ще претренирам ( така или иначе напоследък не мога да спя). Чудя се вече какво не е наред и защо не тръгвам надолу. Напоследък само за режими и тренировки мисля. Постоянно съм в лошо настроение, оглеждам другите около мен и се самоизмъчвам. Наистина съм в безизходица!
Благодаря ви предварително за помощта:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1