07.07.08
07:49
здр тренирам от 2-3 години,последната зима пих анимал пак, кре алкалин , амино и протеин.Та въпроса ми е мислех да се взема за тая зима АНИМАЛ ПЪМП, АНИМАЛ ПАК,СТАК И НИТРО НО КАТО СЕ ЗА4ЕТОХ видях че може би са вредни и се наплаших.и като се замисля нема да е лесно на тялото да приема 40 хапчета на 1 път.така че ви моля да ми кажете някаква алтернатави на гореспоменатите продукти които да не са толкова вредни,знам че няма безвредни но поне да взема по малкото зло.СЕГА сам на бригада в Америка и парите и вид продукт не са от значение важно е качеството.също и некое протеинче да предложите,пил сам на ON WHEY.благодаря предварително надявам се да получа компетентни отговори
Всичко на Анаболик Екс, Суперпъмп + Сайз он на Гаспари, и т.н. За протеинче - Изолата на НАУ, Нектар на Синтракс, Мъсълмилк на Цитодин.... в САЩ имаш избор!!!!
абе аз си питам че и без тва сам тука та да зема нещо добро да не ме яд после,кажи некакъв креатин,аз сега влизам да прегледам нештата които ми предложи
Анаболик Х са простероиди,прохормони(не помня точно имат много теми във форума,но като цяло са най-хард от добавките)препоръчват се за хроа със сериозен стаж в залата които знаят как се правят нещата.Креативови матрици-добата ти е написал сайзОН на Гаспари а тук- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33027/ е интересно да прочетеш още кой продукти можеш да избереш.Купи си още азотен бустер(но-експлоуд,плазма джет,супер пъмп,уайт блъд)някакви хард витамини(анимал пак,адам мен на НАУ,Ориндж Триад на КЛ)тестостеронен стимулатор можеш да вземеш ако си на достатъчна възраст и яко протеин на добра марка-НАУ,Синтракс,ОН.
Друг продукт който смятам,че заслужава внимение е Арахидоновата киселина която я има в само 2 продукта май- Х-Фактор и Анимал Тест(което е и тестостеронен стимулатор).
момчета ето на какво се спраях
протеин НОУ 20 лб
чудя се между анимал пак , опти мен или адам
креатин - на гаспари или анимал пъмп
азотен бустер - но експлоде мисля,ама не е ли вреден за сърцето,нещо ме притеснява-обяснете
кажете някакви амино
аиде чакам помощ мерси предварително
11.07.08
12:03
За мултивитс ти препоръчвам или Адам на нау или ориндж триад.
No-xplode не е вреден, но все пак помжеш да пробваш Гаспари SuperPump или VPX No-Shotgun.
Аминки - ISS на мен ми се отразиха добре, ако имаш финасовата възможност си вземи Purple Wrath на Controlled Labs!
може ли да взимам едновременно SIZEON SUPER PUMP 250 I PURPLE WRATH ? и колко дълго мога да да ги пия? АДАМ по добър ли е от анимал пак
За мен АДАМ са по добрите витамини. Пърпъл Лрат може да се пие без прекъсван, за Суперпъмп-а не съм сигурен но ще да е пове4е от 40дни.
за сега реших да си взема от сизеон 2 опаковки и супер пъмп 2 и витамини и 2 и аминото 2 и протеин 10 кила дано искарам добра зима,засега така ако се сещате нещо друга полезна инфо да ми кажете ще бъда мн благодарен,мерси
13.07.08
10:40
Рибено масло.
А предполагам няма да ги пиеш там, а ще ги мъкнеш към бг.Не те ли е страх с тоя 20 lb. протеин?Как мислиш да ги пратиш по пощата или с теб в куфарите?
:)
брат миналата година си дойдех с 5 кг протеин, анимал пак ,анимал флекс 3 бр.,амино 2 е опаковки големи,глутамин 1 кг и оше 2 опаковки глюкозамин.и са се 4уда дали 10 кг протеин или 5кг.никои нищо не ми е казал.зимаи що си искаш,кажи нещо да си зема и аз дето сам забравил
какво мислите ако след като се прибера започна с bsn cell mass, amino 2222 i protein na on whey, и след като го свърша креатина - сел мас,мисля да почна сизе он и супер пъмп на гаспари, добра ли е комбинацията и колко време трябва да направя почивка между 2 та вида креатин
вече се побърках по цел ден гледам в нета е пълно с продукти и всеки казва че от добър по добър.искам да направя курс с креатин и азотен бустер- колко месеца трябва да е? предложете комбинации които сте ползвали та наи накрая да си ги поръчам?мога ли да взимам заедно бустер и креатин???защото в повечето бустери има креатин??? аиде моля ви кажете комбинациии мерси предварително
20.07.08
07:02
super pump250 i size on na Gaspari
white flood i green Mag na CL
no xplode i cell mass BSN
избираш си някой от марките и вземаш най-големите разфасовки и от двата продукта........докато свършат.
е аз доколкото знам на гаспари свършва за 1 месец.мисля примерно да почна с анимал пъмп, за 1 месец , след това на гаспари креати и бустер, после селл масс и бустера,а въпроса ми е колко време трябва да има почивка по време на смяна на продукти,колко трябва да почивам междъ 2 вида креатини седмица ли ? 2 тва също ме интересува