08.01.05
11:15
Купувам си аз списанието наградено за водеща печатна медия в областа на тези спортове за България, а именно списание “Олимп”.Втори брой следя да вида нещо според мен повече от нормално, но не намирам нищо по темата Христомир.Никакви негови програми нищо което е споделил за състезанието нищо като негово интервю статия или каквото и да се сетите.Решавам да се набутам със 4,5 и в списание “Мускули и фитнес”, намирам негови програми интервю и т.н.За съжаление това списание не е сред наградените за първо печатно издание.Жалко е, че първото издание в БГ за този спорт неможе да отдели нито един ред на така дългоочакван шампион като Христомир.Според мен между тях има някакъв конфликт който е много по голям от титлата на въпросния състезател.Мисля, че ние които даваме по 2,5 за да четем това списание заслужаваме да знаем какво става с този човек.Според вас нужно ли е да даваме 7 лева само за тези две списания за да четем какво става в спорта в Бг?Няма ли как по друг начин да се информираме при това ако може да не даваме 7 лева?Има ли конфликт между Христомир и хората списващи списанието?!?!Според вас редно ли е да има такъв конфликт и какви са причините за това медиино мълчание по отношение на световния шампион?Аз съм силно разочарован от въпросната медия която се издържа благодарение на хора като мен.
Тъка сега лична информация ще споделя и мнение. Та Ицо смени спонсорите си от “Унивърсал” на ‘Оптимум нутришън” ,а списанието ‘Олимп” главно се издържа от Юлиян Карабиберов собственик на ‘Унивърсал България” и това можеби е причина да няма нищо за Христомир Христов в списанието. Смятам от друга страна ,че 4,5лв. за списание е пресилено и твърде много! Новини можете да научавата напълно безплатно от интернет. За повече информация се обади на главният редактор на Олимп и ако е словохутлив да ти каже по въпроса.
по-здрави
08.01.05
12:05
Не мисля, че смяната на спонсора е достатъчна причина да се омаловажи невероятния успех на Христомир.Освен това би трябвало да няма влияние между спонсора на списанието и това как самото списание се развива.Искаш да кажеш, че от яд Юлиян е забранил публикуването на неща свързани с Христомир? би било мнооого тъпо, ако наистина е така.
Еми само предположение братле. А й истината е ,че се опитват да бутат техните билдери пред чуждите ,дори и този друг билдер да е световният шампион ,което е срамота.
по-здрави
Не знам кой брой си гледал, но бр.12 на Олимп има материал за световното, вкл. снимка на Христомир на корицата. Иначе аз вече много рядко си купувам каквито и да е списания, мисля че има по-добри източници на информация, просто тези дни съм в отпуска.
08.01.05
12:36
Хехе то остана да няма и репортаж от световното и вече няма за какво да даваме по 2,5 да четем какви ли не дивотии.Става въпрос за брой 12 2004 година и брой 1 2005 година.Няма нито едно интервю или дори коментар за световното от Христомир, направо съм потресен.Едно изкарване на една корица далеч не е достатъчно.
09.01.05
09:48
Христомир взима пари за всяко негово интервю снимка или т.н.Затова нищо не си видял.Нали се сещаш, че има списания който гледат да вземат много пари от потребителите, ако може без да вложат.Е случая е такъв.
Благодаря за вниманието.
13.01.05
08:20
Странно е, че само толкова човека се изказаха по темата, явно и тук не се уважава шампиона.
Не ,че не се уважава ами просто хората нямат информация по случеят.
по-здрави
Специално заради тази тема си купих последните брове на “Олимп” и “Мускили и фитнес”. В “Мускули и фитнес ” има доста за Христомир , но това е нормално с оглед на това, че последните 4-5 стр. са само реклами на неговите спонсори. Колкото до “Олимп” наистина съм неприятно изненадан докато беше съсътезаятел на JC и Universal - списаниетоп беше изпълнено с материали за него , а сега се пише доста за новото им лице Д.Димитров. Ама какво да направиш - фирмена политика :!: Както и да е , не смятам , че отново ще си купя , което и да е о двете издания. :wink:
Да а защо ли на мечката Д.Димитров не стана абсолютен шампион ?
по-здрави
пп имало е такава вероятност ! :)) :lol:
13.01.05
10:22
Хехе каква вероятност е имало Димитър да победи Христомир на Мечката?!?!?Сигурно точно както и на Оптимум гранд при го победи :D. Просто е много жалко, че заради финансови облаги така се пренебрегва такъв невероятен успех.
Аз сп.Олимп не съм купувал от много много време защото мисля че мускули и фитнес е най доброто за българия изключвам онова подобие на списание - Мускули преписано от интернет и в 10 странички абе манни какво да ви кажа
[quote author=“Mario”]Странно е, че само толкова човека се изказаха по темата, явно и тук не се уважава шампиона.
Не си прав :evil: Според мен по-голямата част от форума уважават Христомир, защото е постигнал неща, които нито един българин не е постигал досега. Освен това два пъти ме изхвърли сървъра като пишех мнение по твойта тема, което е много странно ама... Иначе Христомир лично на мен ми е любимец! Има много приятна за гледане и балансирана физика!
Значи истината за “Мечката” е ,че са искали да истикат Д.Димитров за апсолютен шампион, което е смешно ! Садии са били някакви хора нямащи нищо общо с културизма само и само Д.Димитров да е първи.
по-здрави
13.01.05
18:08
Емо невидях да беше там за да коментираш.Съдийската бригада бе съставена от Ким Мерджанов, доктор Хубенов, Митко Славов, Георги Георгиев от София, и бившият борец Румен Желев, главен съдия бе доктор Спас Мулетаров.От тези хора освен бореца другите имат нещо общо с културизма.Иначе Митко за републиканското се чуваха такива неща, за мечката се чуваха, но само се чуваха това са слухове.Ако някой има факти да ги покаже.
14.01.05
16:17
До културиста:
Ако казваш че освен “бореца”другите имат нещо общо с културизма то или ти не познаваш Румен Желев или някой друг няма нищо общо с културизма.
[quote author=“SNS-BOURGAS”]До културиста:
Ако казваш че освен “бореца”другите имат нещо общо с културизма то или ти не познаваш Румен Желев или някой друг няма нищо общо с културизма.
Това не го разбрах уточни
:arrow: Другите разбират
или
:arrow: Другите не разбират
14.01.05
16:40
Този пост е в отговор на този на “културиста” и няма нищо общо с “другите”.
истината е че всичко е пари вече. а иначе аз купувам Олимп защото е най- доброто в момента на БГ пазара :)!
[quote author=“SNS-BOURGAS”]Този пост е в отговор на този на “културиста” и няма нищо общо с “другите”.
Може ли и ти можеш ли да дадеш класирането на всеки един от садите за апсолютната категория? Защото чак тогава можем да коментираме.
по-здрави
14.01.05
22:41
Емо за съжаление не мога тъй като не съм бил на състезанието.
Едно нещо само не разбрах дали някой разбра написаното от мен тъй като то няма нищо общо със самото състезание и класирането а засяга конкретно написаното за Румен Желев.
15.01.05
19:39
[quote author=“SNS-BOURGAS”]До културиста:
Съжалявям за фактологичната грешка която съм допуснал.Цитирах един ред от един репортаж за това състезание.Напълно е възможно и той да има общо с културизма просто исках да покажа на Емо, че съдииската бригада не е била съзтавена от хора който нямат нищо общо с кутуризма.Дано да сте ме разбрали правилно, още веднъж извинете.
Благодаря за вниманието.