Суровътъчен протеин и Гейнер?

Пускал съм и други подобни теми,но никакъв отговор.Грешно ли е да се вземт суроватъчен протеин и Гейнер в период на покачване на ММ?

16.07.08
21:52

Зависи какъв тип ти е тялото, може и да нямаш нужда от гейнър. Почти винаги най - добрия вариант си е само един добър протеин, че с тоя гейнър може да се омазниш..

17.07.08
07:06

На въпроса ти дали е грешно, отговора ми е не, не е грешно. Може би подтекта е дали има смисъл да се комбинират. Ами, ако виждаш, че има резултати - комбинирай. Личното ми мнение е, че вместо да се дават пари и за гейнер, може да си вземеш един качествен суроватъчен протеин и да набавяш нужните въглехидрати от храна.

Протеина мисля,че ми е качествен,на GNC.Мерси за съветите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1