Дайте мнение за този фитнес уред

18.07.08
13:03

http://www.topshop.bg/fitnes_perfect_pushup-61483-1062-pc.html
Имам намерение да го поръчам,но ме интересува и вашето мнение,дали сте го пробвали

18.07.08
13:12

Ако беше безплатен мнението ми щеше да е неутрално - тоест просто някаква играчка. При положение, че струва 60 лева мисля, че е голяма глупост да се инвестира в такова нещо.

18.07.08
13:15

Еха, 60 кинта за две дръжки?
В Кауфланд, имаше подобни ‘дръжки’ и бяха на доста по-приемлива цена, т.к. броени левове. :).

PR

18.07.08
15:54

Уредът е доста полезен, но няма смисъл да даваш пари за него.  Като си в зала или тренираш у дома, вземи си 2 тежести (или книги с еднаква дебелина) слагаш си ги под ръцете и почваш.  За максимален ефект може да си качиш краката на по-високо място.  След време добави тежест в горната част на гърба и вече имаш доста добра тренировка за гърди :)
Уредът служи за увеличаване на амплитудата на движение на тялото при изпълнение на лицеви упори, следователно увеличава работата извършвана от мускула.  Щом добавиш тежести ще получиш добро (че и по-добро!) упражнение заместител на изтласкването на дъмбели от лег/полулег/обратен (в зависимост от наклона пак).  Но няма смисъл да се дават пари за него, особено като е под формата на дръжки - много лесно се нарушава баланса и техниката на изпълнение :)

18.07.08
17:02

За без пари не можеш ли да правиш лицеви опори?? Защото този уред според мен прави същите движения като лицевата... не ми се вярва да натоварва други мускули.Пълна измислица

18.07.08
20:05

Измишльотина.

19.07.08
10:27

Може да е малко по-добре от лицевите ама да замества фитнес зала ....

Мнението беше редактирано от Sha6ma на 19.07.08 10:33.

BU

19.07.08
11:42

Дам,именно да замества зала...Случайно попаднах на рекламата на този продукт по телевизията...Обесняват как лицевата упора натоварвала ръце,гърди,корем,гръб,бедра...а дръжките били за да не си натоварва човек китките...и 60лв.  :lol: Сигурно има глупаци,които се връзват на всичко това..

Пф ако беше 6 лв добре ама то 60.Виж в някой магазин за домашни потреби 2 четки с по-здрави дръжки и си готов :)

19.07.08
18:50

No comment!

31.07.08
13:10

Ами да! Тренира всички мускулни групи (сигурно и прасците, ама са забравили да споменат)- малко като по комунистическо време- широк специалист :-) !  Я СЕ СТЕГНЕТЕ! и не си давайте парите за глупости !!!

Мнението беше редактирано от GGOGOO на 31.07.08 13:10.

ВН

31.07.08
13:22

Ако имах фитнес студио, бих закупил един-два от тези за клиентите си. Изглежда ми като добра машинка, с чиято помощ мога да укрепна добре синхрона между раменните стабилизатори при избутващи движения. Последното смятам, че ще бъде от сериозна полза за трениращи с лоши постижения при избутване от лег и вариациите му. Nasko, ти с каква цел искаш да го поръчаш?

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 31.07.08 13:23.

31.07.08
18:44

Ей тоя дето е на рекламата, ако е направил това тяло само с тия двете дръжки, то аз съм Трабант.

Някой беше споменал за четки от домашни потреби. Томва е много добра идея, хем ще се има  по яки бицепси, гърти, релефен корем, хем ще се чисти пода :D

31.07.08
20:49

Аз също съм на мнение,че това е глупост колкото и да тренира мусколните групи,мисля  че по ефикасно ,ще е с лицеви опори или в фитнес зала с цяла тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1