мога ли да тренирам

JE

08.01.05
22:36

Темата е модерирана от art_of_pain

хaй на всички културяги,преди седмица отидох до болницата със съмнения за херния,и когато отидох при хирурга,той ми каза че нямам,а че ми се е спъкъл канал при апандисита,въпросът ми е дали може да се увеличи болката докато тренирам,защото хирурга каза че мога да тренирам без проблем

Преведох поста ви на кирилца.Моля спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain

08.01.05
23:03

Ако мислиш,че някой от тук знае и разбира повече от хирург в болница... :roll: ми пич,лъжеш се.След като той се е произнесъл,слушай него и тренирай. :wink: Успех!

10.01.05
00:51

Ами само ти можеш да си отговориш на този въпрос, като пробваш с малки тежести , щом няма херния бъди изклучително внимателен обаче и при най малкото неестествено нещо което усетиш прекрати тренировката
Успех и скорошно оздравяване ти желая

BR

02.11.05
01:41

Не се притеснявай за хернията след 2 интензивни тренировки ако не те боли мятаи яко железата ;]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1