Чувство за глад по време на тренировка

22.07.08
05:44

Преди тренировка ям много за да мога да имам нужните хранителни вещества и да направя хубава тренировка (около 45-60 минути преди тренировка). От скоро обаче забелязвам едно много странно нещо. Като отида на тренировка (преди това съм ял) и някъде по средата на заниманието (а понякога и по-рано) започвам да усещам едно гадно чувство за глад. Стомаха ми определено не е празен осеща се че съм ял но ми се яде нещо сладко. Това започнах да го срещам и в битовия живот. преди малко закусих, усещам че ми е пълен стомаха, но пак ми е едно такова.

Принципно не пия нищо (добавки) и съм 99% че проблемът е от там. Явно не ми достига протеин.

22.07.08
06:05

Чувството за глад е сигнал за намалено количество въглехидрати в кръвта!

22.07.08
06:26

Два варианта има. Не се храниш достатъчно или ядеш прекалено много бързи въглехидрати. Залагам на второто. Обясняван е ефектът от бързите въглехидрати много пъти във форума, сещам се за 2, в които аз съм си играл да го пиша.

22.07.08
11:07

И двамата са прави.Заложи на комплексните въглехидрати,като разбира се не забравяш белтъчините.Избягвай бързите въглехидрати,те дават енергия за кратко време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1