23.07.08
19:17
Здравейте!Вчера ми беше последният работен ден и така да се каже ми останаха 300 лв. за добавки :P Мисля да си взема Universal Animal Stack 2 + Pak и някво протеинче(100% Whey Gold Standart Protein-Optimum Nutrition).След тва креатинче (специално за него какъвто и да съм пил се е имало ефект,затова мисля да си взема някакъв “Made in Bulgaria)+ глутамин (дайте идеи)+ аминокиселини(дайте идеи).Как мислите добре ли ще влязат тез работи?Момче на 17 години.178см - 76 кг.
23.07.08
20:58
Вземи си Анимал Пъмп и забрави за креатина и Стак2. Български креатин не си купувай. Не е по-евтин от американския.
23.07.08
21:07
Бях си взел Pump,въобще не ми подейства.Мислех че не го зимам правилно (на гладно),какво ли не правих не получих това зверско напомпване.Мисля че Стак2 и Пак по-добре ще подействат :)А за креатина ми на Nutrim си бях взел резултата беше идеален!Но се пак ще те послушам,ще пробвам и друг.Мерси че най-накрая някой ми отговори :)
24.07.08
04:25
Animal Pak би било напълно безсмислено за теб - един куп витамини, като някои не можеш и да ги усвоиш напълно. Витаминен дейли суплемент или нещо малко по-силно пиха свършили същата работа. Креатина на Нутрим съм го пил не един или два пъти, също съм много доволен, но при положение, че американския е на същата цена, дори може би по-евтин не бих се замислял вече. Стак2 съдържа малки дози и едва ли ще ти е от полза. Прегледай из лог-овете на момчетата от форума кой какво пие. Някои се ориентират към доста добри суплементи, които при теб също биха дали доволен резултат.
13.08.08
20:05
На мен ми казаха : ” Нищо българско не купувай , все пак са българи и много лъжат ” :) ;) :D