Персонални рекорди извън спортния център

Прескочи до:

23.07.08
19:25

Ей ся докато си правих бицепса ми хрумна една идейка породена от днешния работен ден.
В тази тема предлагам да споделяме разни рекорди извън залата (както си казва и заглавието де :-D).
Аз например осъзнах днес, че 50 кила чувал с цимент тежат повече от 50 кила щанга :P
Иначе персонални рекорди... 2 кофи със замазка по 30 кг всяка до шестия етаж..бутане на 110 килограмов стек с текстил..с още 2ма души пренасяне на 200 килограмов джам до 3тия етаж. :)
Та предполагам схванахте идеята на темата ми.

Извинявай, какъв е бил този 200 килограмов джам? :) А иначе да споделяме рекорди ала “древните египтяни” би било интересно наистина, стига да не започнат хвалби в друга насока като брой гаджета по време на лятната отпуска например.

23.07.08
19:51

дадох тва за пример..брониран стъклопакет 2 на 3
ако искаш ми изтрий поста ама мисля че темата е интересна :)

Не, не, аз потвърдих твоето мнение, не обратното. :)

BusyMan

23.07.08
21:21

Брой гаджета...най-дълга ерекция...

:)

Ами...хм..носил съм два стола,разглобени,в кашони по 35 кг.В двете ръце по един кашон и през целият център обратно вкъщи.Това беше преди да започна тренировки.Минах 800 метра преди да спра да си усещам трапецът и рамената.

Къщичка за зайци...незнам колко беше тежка,но когато започнахме да я вдигаме 4 човека бутах,без да усещам,че дори помагам..без да помръдва...над 200 кг със сигурност..

Мнението беше редактирано от BusyMan на 23.07.08 21:22.

Ае аз нямам чак такива строителни рекорди.
Като изключим че като малък съм качвал на ръце строителните материали за цял етаж един етаж нагоре, най - доброто, което направих наскоро е да се кача до четвъртият етаж на една кооперация с бойлер на рамо. И една почивка.

Нося си дамската чанта цял ден:)

24.07.08
06:26

Нося си дамската чанта цял ден:)

С камъни в нея или с гюле?

Почти толкова тежка е, даже повече - питай която и да е жена! Натоварването е огромно и си е подвиг отвсякъде:)

Хм, самобръсначката и пяната за бръснене и те ли са ти вътре ;)

Ааааа,те са леки:)

24.07.08
06:55

Мисля че науката не познава по тежко уравнение от “чугунени радиатори x 5 етажа - асансьор / тежка предишна вечер” :)

24.07.08
07:00

Двама човека качвахме огромен диван за холова гарнитура. Може би над 200 кг. 2 етажа. С много почивки защото просто нямаше как да го хванем без да го въртим по 180 начина за да мине по етажите :-D

Връщане от Студентски град до Левски Г за час и половина пеша. Става въпрос за след дискотека разбира се.

24.07.08
09:45

Торби цимент дивани какво ли не съм носил.Наскоро бутах една кола около детската площадка(когато беше на надолнище беше кеф ама след завоя като трябваше нагоре ..).И от една дискотека носих 2 п**ки до даскало.Но най-голямото изпитание според мен беше да ходя със един от съучениците ми на гръб. Тежеше около 105кг.

24.07.08
09:59

казано от dan4o93 на 24.07.08, 09:45:

Но най-голямото изпитание според мен беше да ходя със един от съучениците ми на гръб. Тежеше около 105кг.

И мен ми се е налагало да нося на гръб подобен по размери човек до 5тия етаж. А на другия ден най-нагло питаше “как съм се прибрал”...  :lol:
Иначе носене бая, все пак това ми е работата... като че ли вече споменатата комбинация от махмурлук и чугунени радиатори ми е от най-болезнените спомени. И един бас, свързан с издърпване на 50кг чувал до 5тия етаж с въже.

24.07.08
10:05

Първоначално, не се сетих за ‘постижение’ за тази тема, но в крайна сметка..
Бях си направил, една 2километрова, а може би и повече, разходка с пълна бутилка  битова газ, преди време.
И беше адска жега!

24.07.08
10:32

БРейй тука пълно с общаци бе !Всичките по строежи ли бачкате кво правите ? На мен единият ми рекорд е като бачках преди - 10 часа прав ! Не е кой знае какво, но си е личен рекорд.
Сега да се причисля към момчетата работещи с бекон,хоросан, баластра и всякаквите там замазки и мазилки.
3ма човека - 1,5 кубика бетон до 3я етаж за около 1 ден.Да кажа, само че 1 кубик бетон беше 1100 кг или поне така ни казваха винаги.

24.07.08
17:03

ся се сетих за още - 3ма човека за 2 часа - 2 палета гранитени плочки.
и някой спомена чугунените радиатори - 2ма души вдигахме един с 50 ребра го мъкнехме към 20 метра и качване в микробус.

24.07.08
19:01

казано от Ива Павлина на 24.07.08, 06:34:

Почти толкова тежка е, даже повече - питай която и да е жена! Натоварването е огромно и си е подвиг отвсякъде:)

Подкрепям, в една дамска чанта мож намери всичко  :-) Мойта си е една прилична тежест, която се увеличава със всеки изминал ден  :-/ Кат прибавим и отделна чанта за лаптопа, нафраскан с 1 куп неща, става ...  :shut:

24.07.08
19:38

На шефа ми като му стане скучно и ни устройва забавни състезанийца. http://germany2007.multiply.com/photos/album/17#23 Аз и една колежка срещу двама колеги, кой по-бързо ще построи същото, което се вижда на фон на снимката. Нали, ясно е кой спечели :)
Друго-прибиране пеша от съседния град след дискотечка. За сравнение-нещо от типа на разстоянието Аспарухово-Младост във Варна.
И прибиране от същото място в силно нетрезво състояние, крепейки се върху гърба на колоездач с не по-малко количество алкохол в кръвта. :)

Мнението беше редактирано от Tralfamadorian на 24.07.08 19:48.

24.07.08
22:04

казано от Калина Петкова на 24.07.08, 19:01:

Подкрепям, в една дамска чанта мож намери всичко  :-) Мойта си е една прилична тежест, която се увеличава със всеки изминал ден  :-/ Кат прибавим и отделна чанта за лаптопа, нафраскан с 1 куп неща, става ...  :shut:

Наскоро гледахме за н-ти път “Боговете сигурно са полудели 2”. Та в него има една сцена, където една мадама запраска двама загубеняци с автомати по главите с дамската си чанта,...която се оказа пълна с камъни (а защо е друга история), съсипа ги от бой, взе им оръжията и въобще им показа кой е бос-а. Та като прочетох за дамската чанта и се сетих за филма и не се стърпях да питам за камъните :)
А приятелката ми има наглостта да ме кара да и мъкна чантата, като и натежи така че съм запознат с тежестта на красотата. Идея си нямам какво слага вътре, но имам чувството че са поне две-три павета.
От големите.
Още не ме е била с нея и затова Бос-а съм аз!

25.07.08
01:33

A, след разказа за бойната кака с камъните в чантата, взех че се сетих за една съфорумка :lol:
А за жената, имам точната рецепта:
прихващаш и чантата, завърташ я на 360 градуса, както и е на врата и я оставяш да си я носи.
Кавалерството, макар и добра черта, напоследък не е на мода, а просто инструмент за тормоз от страна на ‘нежния пол’.

НежносTта, ранимостTа и слабостTа са все думи с по 2-тЪ-та, които се използват за прикритие за нечие нежелание, да мисли с главата си. :lol:

T e свещенна буква, защото бележи началото на Тъ - ркалянето. :lol:

25.07.08
03:53

казано от mitaka101 на 24.07.08, 22:04:

казано от Калина Петкова на 24.07.08, 19:01:

Наскоро гледахме за н-ти път “Боговете сигурно са полудели 2”. Та в него има една сцена, където една мадама запраска двама загубеняци с автомати по главите с дамската си чанта,...която се оказа пълна с камъни (а защо е друга история), съсипа ги от бой, взе им оръжията и въобще им показа кой е бос-а. Та като прочетох за дамската чанта и се сетих за филма и не се стърпях да питам за камъните :)
А приятелката ми има наглостта да ме кара да и мъкна чантата, като и натежи така че съм запознат с тежестта на красотата. Идея си нямам какво слага вътре, но имам чувството че са поне две-три павета.
От големите.
Още не ме е била с нея и затова Бос-а съм аз!

Всичко има, даже онова, което не мож се сети - и то е вътре :) Аз се сетих за сцената във филма “Хубава жена”- Джулия Робътс хлопна един по главата, който искаше да й вземе таксито...И аз веднъж щях хлопна много елегантно един на софийската автогара, щот искаше да се пререди  :cheese:

25.07.08
06:24

Много се озорих когато 2ма човека качвахме 80 килограмов стъклопакет до 9тия етаж, по стълбите. Мисля да не го повтарям никога повече :-)

25.07.08
08:08

казано от kuKy на 25.07.08, 06:24:

Много се озорих когато 2ма човека качвахме 80 килограмов стъклопакет до 9тия етаж, по стълбите. Мисля да не го повтарям никога повече :-)

аа брато, тука хората по 200 кг джамове носят ти с 80 се запуваш  %-P

25.07.08
14:34

Ееее всеки със силата си :-P

25.07.08
17:44

ше се справиш бе!
днес мъкнах палет СМ 11 те са по 25 не е толкова много! :)

26.07.08
09:02

казано от Chushko на 25.07.08, 17:30:

Утре сутрин ми предстои калибриране на дозатор -  пренос на 1тон еталони (50 парчета х 20кг).Сега излизам малко да кача power-a с някое алкохолно питие :smirk:

Хм..
Да се освиткаш, преди тежка физическа работа, не е много добре за power-a. Tи си знаеш...ще разказваш после. :)

Аз бях мъкнал пеш до щести етаж един хладилник, който беше толкова голям, че не се побра в асансьора.

26.07.08
11:25

Сам няма как да си го мъкнал няма как да го обхванеш сам иначе ако е на същите килограми нещо което е лесно за носене и аз бих могъл с 1-2 почивки.

Е бяхме двамата с комшията който е собственика на споменатата вещ.

DiscoveryCold

26.07.08
18:00

За мъкнене - естествено че гардероб (от истинско дърво) който не се сабира нит в асансиора а и по стапалата трябваше да се мята през парапета и.... да не ви е работа :D

За алкохол - 2 шишета водка флирт и маалко текила (от тогава ми е и рекорда за повръщане който не си спомням с точност :) )

26.07.08
20:24

Дърпане на 800 кг дини в боксове с палетна количка, Вдигане на 20 кг кашони на 5 метра над земята със стълба и разни такива. От скоро започнах да успявам да плувам 25 метра в басейн под водата( под водата имам предвид не да си потопя главата под водата, а да сляза на дъното на басейна.) и разни такива.

27.07.08
09:50

Сега разбрах колко много хора се занимават с дограми, не само където живея :lol:

Мнението беше редактирано от introducer на 27.07.08 09:50.

27.07.08
17:16

Носене на джакузита коита са над 400кг разбира се с няколко човека(2-3).Имам и друг 60кашона по 30кг пренасяне до 2рия етаж,а пък в училище ми се качваха на рамената трима съученика и вървях :D

13.08.08
22:48

като бях на 16 се наложи да разтоваря 8-тонен прицеп,пълен с щайги с плодове през кантар и после в склад=16 тона плод.Сега като се замисля май няма да мога да го направя а съм с 30 кг мускулна маса отгоре :)

14.08.08
14:28

Мъкнене на мраморна колона на ръце, която тежи поне 500кг. Четирима души сме я носили с помощта на въжета като египетски роби :lol:  .Другото е качване на една лежанка, колко да е тежала, не повече от 50кг, но не мина по стълбите и трябваше с въжета до третия етаж-трима души. Пак до третия етаж съм качвал машина за бедрено разгъване със сто кила вградени тежести, уж четирима души, но реално двама си я качихме по стълбите и те едни тесни, тесни, двама души като минават, трябва да се дърпаш до стената да се разминете, а пък нагоре с тая машина...

14.08.08
20:07

Носене на 8 кг раница от чайка където уча до владиславово където живея. С един приятел решихме да се приберем пеша за кеф, беше петък и нямахме за къде да бързаме. Това са към 12 км
Носил съм 95-6 кг човек на гърба си :-)
а да добавя на село ходене до една местност в група с 4-5 кг раница 25 км по пресечен терен...

Мнението беше редактирано от Vasko на 14.08.08 20:08.

Георги Николаев

14.08.08
20:24

Хвърлих 70 кила хладилник през прозореца.
Обърнах трабант.
Изкачих и слезнах в двете посоки 70 етажа за 19 минути 30 секунди.
Поех 4000 калории на едно ядене.
Снимах се 100 пъти за един ден.
Изтрепах няколкостотин човека на много метъл концерти докато се добера до първия ред

И много други тъпотии, смятам че темата е весела...! :)

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 14.08.08 20:26.

15.08.08
20:02

Е тука съм шампион :-) Какво ли не съм пренасял,но рекорда ми е няколко кашона с плочки,теракол и мн.др до 5 етаж без асансьор разбира се.Преброих качванията точно 23 пъти ,надолу не ги броих.Беше 32 градусова жега и сам.Като се премерих след това 4 кила надолу.Страхотна идея за аеробика :lol:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1