Персонални рекорди извън спортния център

Прескочи до:

15.08.08
20:14

Трабант и аз обърнах..в 8ми клас :D
а тва с плочките абсолютно същото ама до 6тия етаж :P

ЕДИТ:съжалявам ако съм гаден

Мнението беше редактирано от Никола на 15.08.08 20:20.

16.08.08
13:10

На 3 годинки разнасях акумuлатора на колата из коридора (тогава до колкто си спомням, акумулаторите бяха по-тежки от сегашните.

В девети клас пукнах на баща ми едно ребро при мечешка прегръдка, за да докажа колко съм силен (пуберска работа).

Преди 3 години качвахме с още две момчета пералня до 5-тия етаж, по тясно стълбище, като само аз дигах отдолу, а те двамата подпираха отгоре. Тогава още не тренирах.

Чувалите с цимент, теракол и баките с латекс изобщо няма да ги споменавам, защото в последния месец това е  ежедневие  :D

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 16.08.08 13:11.

16.08.08
14:00

Зимата като наваля яко не се виждаха колите на паркинга. Няма да ви обаждам щу сняг съм изринал - като снегорин. Няма да ви обаждам и в кво састояние беше кръста ми на другия ден, че и на следващите 2-3 ! Пренасял сам доста тежки неща, обаче тва да изринеш толко сняг не е работа. Най-силовото ми изпълнение извън фитнес залата, че и в нея.
И един интересен рекорд, за който рекордиора му съжалява в момента. Тааа става дума за следното: 2ма приятели се хващат на бас, че единия не може да направи 5 обиколки на един двор на училище на бегом. Ще си кажете какво толкова - доста бягане, но нищо особено. Условието обаче беше да е бос и да е 3 часа следобяд (как се напича тва игрище.......). Тоя моя човек ги избяга, спечели 50те кинта, но сега би дал 100 да не го болят толкова ходилата. Буквално са изгорели :D . Дивак.

09.09.08
22:10

Точно посредата на лятото си взех ново легло..съответно и матрак,латексов..от най-хубавите и съответно най-тежките ,,животни’‘.Тия от фирмата ми го доставиха до вратата и ми казаха да се оправям...ако искат да ми помогнат по 20 лева на човек.По природа съм малко стиснат и им отказах веднага.Незнам колко тежи това чудо,някой ако знае точни килограми да сподели,но не съм го вдигал,просто едвам го влачих по стълбите като огромен правоъгълен боклук.Дотътрих го до 3тия етаж и един приятел ме размина по стълбите и по помогна да го качим до 5тия :)

10.09.08
06:39

Тия са били оферта - по 20 на човек за един матрак... нагли типове. :lol:

10.09.08
07:01

Хм, те мойте по-силови постижения са били в служебна обстановка.
Първата ми работа след като завърших беше в Нестле (преди има-няма 8 години). Не се облизвайте - адски уморителен труд беше ;) И то баш в шоколадовия цех.. Имало е смени, в които съм смъквала по 2-3кг. без да правя нещо различно от това да работя.

Та, най-силово са били следните смени: правене на шоколад. Събира се в края на машината по 200 бройки в касетка (100гр. шоколад) + целофана. Абе излиза около 20тина (и отгоре) кила на касетка. След като се събере се пренася. И туй в продължене на 8часа. Самото пренасяне на касеткиет се водеше, че тря’а се прави от мъже де. Не се учудвам, че като започвах, жените в Личен състав като ме гледаха какво съм малко и младо, се опитваха да ме разубедят.
Но като за първа работа - ставаше ;)

Мнението беше редактирано от Грахче на 10.09.08 07:02.

DE

10.09.08
17:01

хаха, отидох на дискотека с 1 момиче, по някое време през нощта отидохме в нас със друго момиче, върнах се в дискотеката, запознах се със 3-та отново се върнах в нас иии... повече не отидох на дискотека за тази вечер :)

Мнението беше редактирано от death на 10.09.08 17:02.

10.09.08
17:18

Ако си ги носил на ръце от вас до дискотеката и т.н., надявам се че не са били много яки каки? :lol:

Мнението беше редактирано от 6th на 10.09.08 17:18.

10.09.08
18:02

казано от С7АЛК3Р на 10.09.08, 06:39:

Тия са били оферта - по 20 на човек за един матрак... нагли типове. :lol:

Такива са правилата, и ние по толкова им взимаме на доставки  :cheese:

DI

10.09.08
18:28

Наскоро стана бой в който главната цел на 5 момчета от ромски произход бях аз :)
Не че се хваля ама те бяха по-възрастни от мен а ги срупах от бой :P
Това ми е рекорда за млатене от 06.09.2008 :)
Сега ме издирват около 40 да ме бият заради тия.. надявам се да не съм сам навън като ме срешнат :P

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 10.09.08 18:30.

DE

11.09.08
19:20

казано от С7АЛК3Р на 10.09.08, 17:18:

Ако си ги носил на ръце от вас до дискотеката и т.н., надявам се че не са били много яки каки? :lol:

явно аз не разбрах :)
Аз разбрах за всякакви рекорди, не само силови..
иначеее.. 600 метра съм взимал за минута и девет секунди, никога не съм тренирал лека атлетика.
ходих от Княжево до Дружба с чанта 15 килограма :) в крайна сметка спечелих баса за каса бира :)

Пренасяне на 60 000 тухли всяка по 3-4-5 кг за няколко дена в 35 градусови жеги! Предмишницата и кръста.... много зле...

Бутане на Опел Корса с 3 човека по 90 кг в нея... заради бас.

Разтоварване на 15 тонен тир, заедно с още 2 човека за 2 часа...на обед и на слънце.

Надбягване със два кашона болтове тежаще около 50 кг в ръцете, правихме си състезание.

Танцуване (пиянско) със два дървени стола в ръцете над главата във една кръчма...рамената ми бяга изнасилени.

Изяждане на 25 кебапчета, 5 татарски киФтета, 3 порции картофи, палачинки и 2 салати и 2 хляба от 3 човека.. след 5 часа глад.
Ефекта след няколко часа беше уникален... имаше лотария кой ще ходи пръв в кенефа.

Мнението беше редактирано от Йосиф В. Сталин на 12.09.08 16:19.

21.09.08
12:53

Разтоварване на бус с 120 пакета терикот всяко по 25кг.
Каране на колело Плевен - София.
5 килограма домати на едно ядене.
3 дини по 5 кг на едно ядене.
Каране на кола без книжка, леко пийнал на 60км през нощта... :P ( без книжка = не бях изкарал шофъорските курсове )

Мнението беше редактирано от Madboy на 21.09.08 12:56.

21.09.08
15:42

казано от Madboy на 21.09.08, 12:53:

Каране на кола без книжка, леко пийнал на 60км през нощта... :P ( без книжка = не бях изкарал шофъорските курсове )

Тва не е хубаво. Аз за да видя кво е да караш леко пийнал и същевременно да няма рискове докато карах шофиорските курсове го изпробвах. Инструктора не ме осети. Поне вече знам какво е :) Не е гот, огромно усилие да се съсредоточи човек и да не прави грешки за да не го усетят :P
Никога не бих го повторил, съветвам ви и вас - могат да станат големи фалове. Напийте се като свине ако искате, но не карайте :)

Мнението беше редактирано от ozo на 21.09.08 15:43.

22.09.08
08:32

50 километра с колело,секи божи ден в продължение на 2 години ходене до даскало пеш-4 километра,пренасяне на диван до осмия,пренасяне на 5 кубика дърва в малка касетка която побираше максимум 8 трупчета,рязане с трион-едно от най-гадните работи на земята после не си чустваш бицепси трицепси рамена нищооо.към 30-40 минутен спаринг с 1 приятел.Пренасяне на 2 маси от рецепцията на хотела до 1 етаж като преди тфа се качих по погрешка до петия щото некаф немец ме викна.... и така нататък

ГН

25.09.08
07:03

Колело? Последнита 6 месеца - 1000 км.

25.09.08
07:52

Рекорди?
Най-пресният ми е качване на 730 литров аквариум от 12 мм стъкло, дълъг 213 см., с Г-образна форма и тежащ към 130 килограма по тясно стълбище до 5-тия етаж. Мамата ми се #$@!@! Няма да разказвам в детайли преживяването, ще кажа само, че имаше място точно за двама човека да го подхванат, не можеше да вземе завоя на площадките и се налагаше на всяка да го изправяме на тясната му страна, подпрян на дебели стиропори. Няма такава лудница! Съжалих, че съм си го поръчал! :-)

27.10.08
22:47

Ми,в момента работя на две места,като на едната работа смяната ми е 24 часова и я работя от по4ти година и не6то.Вьпреки това не сьм пропускал да посетя залата или лостовете до нас от 4-ри месеца.

31.10.08
08:51

аз и приятел 50 листа картон всеки по 15 кг.
Аз съм долу той е на 2-рия етаж, следователно аз му ги вдигам а той ги поема, е еба ми се фара на рамената, след 20-тия лист щях да припадна.

31.10.08
09:07

Ъъъ, тука не се сещам за нищо.. освен за мача България - Италия, че се прибирахме пеша до Люлин.

AZ

31.10.08
12:21

казано от ozo на 16.08.08, 14:00:

Зимата като наваля яко не се виждаха колите на паркинга. Няма да ви обаждам щу сняг съм изринал - като снегорин. Няма да ви обаждам и в кво састояние беше кръста ми на другия ден, че и на следващите 2-3 ! Пренасял сам доста тежки неща, обаче тва да изринеш толко сняг не е работа. Най-силовото ми изпълнение извън фитнес залата, че и в нея.
И един интересен рекорд, за който рекордиора му съжалява в момента. Тааа става дума за следното: 2ма приятели се хващат на бас, че единия не може да направи 5 обиколки на един двор на училище на бегом. Ще си кажете какво толкова - доста бягане, но нищо особено. Условието обаче беше да е бос и да е 3 часа следобяд (как се напича тва игрище.......). Тоя моя човек ги избяга, спечели 50те кинта, но сега би дал 100 да не го болят толкова ходилата. Буквално са изгорели :D . Дивак.

Уоу,това е много гадно.И аз съм правил подобно нещо,само че игра на мач,в два часа на обяд,пак на асфалт,това лято.Както и да е моя отбор спечели(не пари) и огато ходех да се обувам,кожата на краката ми отдолу се беше свлекла всичката.Започна да пуска такава тъканна течност,абе ужас работа.После един месец съм ходил със компреси и превръзки в обувките.А каква болка беше,кожата беше паднала цялата и си ходех на месо чак.Не искам и да си спомням.

MU

01.11.08
00:30

казано от Никола на 23.07.08, 19:25:

Ей ся докато си правих бицепса ми хрумна една идейка породена от днешния работен ден.
В тази тема предлагам да споделяме разни рекорди извън залата (както си казва и заглавието де :-D).
Аз например осъзнах днес, че 50 кила чувал с цимент тежат повече от 50 кила щанга :P
Иначе персонални рекорди... 2 кофи със замазка по 30 кг всяка до шестия етаж..бутане на 110 килограмов стек с текстил..с още 2ма души пренасяне на 200 килограмов джам до 3тия етаж. :)
Та предполагам схванахте идеята на темата ми.

Аз цяло лято носих кофи по 20-30кг, майсторите викат носи ги по една но мене поне ме мързи да се връщам по 100 пъти и по 2 си ги нося :-D

Мнението беше редактирано от mute на 01.11.08 00:31.

11.02.09
20:05

Изчистване на 20-30 години отпадък пред една печатница, в която бачках преди 1 година. Хвърлял съм от дървесина и железа до джънк фууд отпадъци с голи ръце.. които са там от комунистическо време, съдейки по визията на местенцето. После се къпах в една селска чешма, щото ми беше неудобно да се прибирам в този вид :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1