Ниско въглехедратна диета

26.07.08
08:23

Може и да съм объркал раздела но... ще помоля да бъде преместена.Искам да попитам дали е възможно някой да ми изготви някаква примерна ниско въглехедратна диета,прочетох доста сайтове с нея но отново немога да си е направя сам.Благодаря Ви.

26.07.08
08:36

казано от Станислав на 26.07.08, 08:23:

Може и да съм объркал раздела но... ще помоля да бъде преместена.Искам да попитам дали е възможно някой да ми изготви някаква примерна ниско въглехедратна диета,прочетох доста сайтове с нея но отново немога да си е направя сам.Благодаря Ви.

Как не моеш като са  ти8 написани храните -  сирене месо яица риба кашкавал  бадеми ... въглехидратите от овесени ядки или ориз  сутринта  и тва  е

26.07.08
09:29

Затова се дава пари :) Мислиш ли,че някой ще седне специално и да ти пише храненията по час и от какво да се състоят те :)

26.07.08
10:09

Едва ли има толкова ентусиазиран тип,да седне да ти пише диетата.Този сайт е за това.За да четеш и в крайна сметка да изготвиш сам хранителния си режим,било то НВД,ВВД и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1