Бузите ми - "леко пълнички"

FL

09.01.05
00:10

Та това ми е проблема, предполагам че е от излишните мазнинки по мен или от задържането на вода. Ходя на фитнес от 1 година, вече си имам представа как стоят нещата горе-долу, НО————този проблем с бузите ме дразни МНОГО! Искам просто да са малко по-впити. Надявам се разбирате какъв е проблема, та въпросът ми е - КАКВО ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА ПРЕМАХНА ТОЗИ ПРОБЛЕМ? Дали е от мазнинките(които не искам да свалям, не ми пречат, просто бузите ме дразнят) или е от водата под кожата, незнам... Не правя кардио, но може би ако започна да въртя велоергометъра нещата ще се оправят :( незнам, предложете ми какво да правя, съгласен съм и с някакви режими за понижаване на теглото(ако няма друг начин да махна гадните бузи), но да става постепенно, за 2-3 месеца да сваля 2-3 кг примерно. По природа съм с леко наднормено тегло(не съм некъв дебел, просто по-мазничък :) Не спазвам определен режим на хранене, хапвам си каквото ми се яде :) Очаквам предложения :)
Благодаря на всички !
П.С. Чувал съм за някъв суплемент, който ти “изсмуква” водата и бузите изглеждат впити.......

09.01.05
00:34

Ха, имах същия проблем, но при мен бузите из4езнаха заедно с 10-тина килограма откакто понамалих приема на въглехидрати и започнах да въртя колело по 15 мин след тренировка 3 пъти седмично.На мен ми помогна, а за друго нз нека специалистите да кажат:) успех!
ПС: А и забравих да спомена че и аз съм както ти се изрази по-мазничък:)....та за тва ти казвам как се орпавиха моите бузки:Р

FL

09.01.05
00:48

За колко врем ги свали тези 10-ина кг? Аз не искам да става рязко, ама то моите са около 3-4 кг :) Искам да стане малко по-постпенно, за да не се върне на следващата седмица, както при резките понижавания на кг :(

09.01.05
01:55

6 месеца:) то бавно е сигурно че сваляш каквото трябва а не мускулна маса и вода:) трябва малко воля и голям ИНАТ:)

FL

09.01.05
13:01

Добре де, ама аз искам за 3 месеца - 4 кг :) Това не е много, нали? Просто не знам какво да направя, за да се получи?

09.01.05
16:27

Човече аз сега започвам тотална борба срещу сичките манини по моето тяли и затова започвам НВД(ниско въглехидратна диета).Но щом искаш да свалиш 4 кг за 3 месеца за теб това не е нужно.Просто намали яденето! :D Спри да се храниш след 17-18 часа или поне спри приема на въглехидрати след този час.Сри алкохола или чист съвет от мен (сам съм го изпитал) спри приема на бял хляб :idea: Тренираи си редовно и ти гарантирам че ще свалиш тези 4 кг.Немога да обещая обаче че ще свалиш бузките, там вече си е въпрос на организма ти.Тва е успех :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1