28.07.08
17:56
въпроса ми е дали да си взема аминки за възстановяване за преди и след тренировка.досега карам само на храна ама усещам че вече тялото ми многа се изтощава.имам стаж около 1 година и половина.
ако си вземам аминота ща са тези :
NI-THE NOURISHMENT/BCAA’s/ Musashi 158gr
Сивият етикет ще Ви достави висококачествен бързо навлизащ в кръвната плазма аминокиселинeн хидролизат с разклонена верига, който не се синтезира в тялото и затова неговата добавка е задължителна. BCAA са основното гориво на мускулите по време на тренировката, и основна суровина като възстановително-пластичен материал. NI е формула, която не се нуждае от обработка в черния дроб, тя директно навлиза в мускулната тъкан. Доказаният анаболен ефект на BCAA предпазва мускулите от разпад по време на тежки натоварвания и предразполага трениращият да нараства в мускулно, силово и в енергийно отношение. Възстановява от травми, мускулни разкъсвания и възпаления. СЪДЪРЖАНИЕ: 100% концентрат от аминокиселини с разклонена верига (BCAA). В една доза 2,5 g (1 ч.л.) се съдържат: L- Isoleucine 480 mg, L-Valine 730 mg, L- Leucine 1,22 g. *в точната пропорция *в прахообразна форма за най-пълноценно мускулно зареждане *с приятен аромат и вкус на лимон ДОЗИРОВКА: 1-2 ч.л. 20 мин. преди и веднага след тренировката в чаша вода или сок. Използват се целогодишно през всички периоди.
смятате ли ги за подходящи
28.07.08
18:54
Защо си се спрял на тази марка.