Бърз протеин преди тренировка, и бавен преди сън, от коя храна ?

01.08.08
18:47

Здравейте, не мисля да взимам хран.добавки, та се чудя от кои храни мога да си набавям горепосочените , бързи и бавни протеини ?

01.08.08
20:10

бързи - яйчни белтъци
бавни - извара

01.08.08
20:24

Ок, мерси, а колко време преди и след Трен, да ям белтъци и колко 4-5 ?
Това ли са най-богатите храни на протеин, е то за белтъка е ясно, други дали има ?

ГН

01.08.08
20:40

казано от emzo на 01.08.08, 20:10:

бързи - яйчни белтъци
бавни - извара

Туй и аз го знам, и ясно ч зависи от много фактори, но за средностатистическия човек, приети сутрин на гладно без друга храна, яйчните белтъци приблизително за какво време се усвояват? Качествената суроватка - за около 25 минути, и разбира се белтъците не са толква бързи, но интересно ми е като какво средно време за усвояване се посочва за тях?

01.08.08
20:51

Нямам никаква идея за колко време, то едва ли някой знае.
Колкото до протеина - последно четох една тема в бб.ком и стигана до заключение, че в най-добрия случай за около 1 час се усвоява и то забравих кой беше протеина, но беше добър.

ИС

02.08.08
13:09

казано от Георги Николаев на 01.08.08, 20:40:

казано от emzo на 01.08.08, 20:10:

бързи - яйчни белтъци
бавни - извара

Туй и аз го знам, и ясно ч зависи от много фактори, но за средностатистическия човек, приети сутрин на гладно без друга храна, яйчните белтъци приблизително за какво време се усвояват? Качествената суроватка - за около 25 минути, и разбира се белтъците не са толква бързи, но интересно ми е като какво средно време за усвояване се посочва за тях?

Зависи от много фактори,вид на метаболизъм и др.,но можеш да направиш друго,когато искаш да знаеш за колко време се усвоява дадена храна,засечи след като я изядеш след колко време ще огладнееш и така долу горе ще знаеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1