01.08.08
22:09
Здравейте !
Мисля да си взема този гейнър Ultimate Nutrition MUSCLE JUICE. Похвалиха ми го много в магазина, а също прочетох и добри отзиви за него. Въпроса ми е подходящ ли е той за мен ? На 17 години съм (18 след 2 месеца) висок съм 1.82 тежа 64кг . Искам да попитам в него има ли креатин, защото някъде пишеше, че има, а другаде не ... ? Казаха ми, че дневната доза е 150 гр като се пие на 2 пъти през деня. Ако може да ми обясните кога точно да са тези 2 пъти - съответно в тренировъчните и в почивните дни.
Също така тази доза от 150 гр ми се вижда леко непосилна от финансова гледна точка.Ще има ли ефект (естествено че не очаквам същия) ако го пия по 100 гр ?
02.08.08
08:40
Ако имаш пари само за 1-2 опаковки по-добре не си давай парите за него ами за храна. Паржоли, яйца, мляко ...
Геинера би имал добър ефект ако се храниш 5-6 пъти на ден с качествени въглехидрати и протеини и тренираш яко. И то в продължение на месеци. Това не са стреоиди, че от 1-2 опаковки да усетиш някакъв ефект или да качиш много маса.
п.п. няма креатин вътре
Мнението беше редактирано от mamaligabg на 02.08.08 08:41.
02.08.08
08:54
На твоите години ако си направиш един мнго прост режим - ядене на всеки 2 часа и да ти се събират по 6-7 на ден, повяарвай ми, няма как да не качиш. Не е номера с гейнър да компенсираш липсата на храна, а с гейнъра да добавиш още калории към вече изградения ти хранителен режим. Дозата от този гейнър е 250 грама(4 мерителни лъжици), чети английските етикети на кутиите.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 02.08.08 08:56.