Хелп малко (консултация)...

CH

04.08.08
05:55

Значи имам малко така нужда от насочване на правилен прием на протеина ми за деня...
Имам хранителен режим но само трябва да подредя и добавките .
Сутрин ям стабилно.. (в 7:00 150 гр. мюсли/овесени +300 млл мляко + плод или 2 яица) после
(в 9:30 2 сандвича с шунка и кашкавал +3 яица,1 бр. домат ,50гр. извара /или 250 гр макарони +сирене)
каато стане 10 и нещо взимам сурватка и трагвам в 11 без нещо сам на тренировка вече..
Обикновено се вращам в 13:30 и пия (200 мл. мляко + протеин + л-глутамин + креатин) обядвам и т.н.
Вечер 200 гр. извара с плод но и взимам 200 мл. мляко + глутамин + креатин.....
Според мен  така е наи добре .. след тренировка  и преди лягане да се взиамт нещата

Към опитните билдъри въпросите ми са следните:
да продължа ли да взимам сурватката (30гр.) след второто ядене или да я спря защото може би набавям необходимите в-ва от храната
в нетренировъчен ден къде да сложа протеина? ...сутрин преди хранене и преди лягане ? .. или .. :? даите примери плс

имам и о6те 1 въпрос но ще го вместя в др тема някои път.
мерси на меновете дето ще хелпнат :)

Темата беше редактирана от chukachy на 04.08.08 05:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1