Пробвали ли сте при недостиг на средства ...

05.08.08
17:47

...при недостиг на средства да използвате стабилно добавки през ден ,отколкото наполовина по-малко всеки ден.И аз съм привърженик на лозунга “по-добре предостатъчно,отколкото с недостиг”,ако може да се каже дали важи тук..

Темата беше редактирана от introducer на 05.08.08 17:48.

05.08.08
17:53

Говориш за недостиг на средства...тогава вложи това, което имаш в храна!Когато имаш пари в излишък и правиш добро хранене - тогава мисли и за добавки, въпреки че при перфектно хранене смисълът от добавките малко ми се губи ..

12.08.08
20:21

:) Аз по принцип съм все така с добавките

13.08.08
09:57

Честно казано ако си подсигуриш наистина стабилно хранене добавки не ти трябват, така че най - добре е да инвестираш в храна.
Има момчета които виждат добавките като нещо подобно на вълшебни хапчета които ако се взимат значи непременно ще имаш резултати независомо от пропуски в тренировките и храненето, базовата основа обаче е тренировки+храна+почивка защото това са факторите оказващи най - голямо влияние а не добавките.

FZ

13.08.08
11:47

казано от Alkorin на 13.08.08, 09:57:

базовата основа обаче е тренировки+храна+почивка защото това са факторите оказващи

Alkorin а какво ще кажеш за комбинацията тренировки +добавки (ако може да си ги позволи) +храна +почивка ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 13.08.08 11:47.

13.08.08
12:45

казано от FZKTWGS на 13.08.08, 11:47:

базовата основа обаче е тренировки+храна+почивка защото това са факторите оказващи

Alkorin а какво ще кажеш за комбинацията тренировки +добавки (ако може да си ги позволи) +храна +почивка ?

става страхотно, но все пак по добре без добавки ако ще ги пиеш от дъжд на вятър.........

FZ

13.08.08
12:49

казано от Владимир92 на 13.08.08, 12:45:

казано от FZKTWGS на 13.08.08, 11:47:

става страхотно, но все пак по добре без добавки ако ще ги пиеш от дъжд на вятър.........

Така е , за това съм съгласен на 100% :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1