Протеик и амино

SL

05.08.08
21:11

Здравеите искам да попитам дали комбинацията протеин глутамин креатин и амино кисилини е одачна. За качване млечнояичен или сурватка е по хубаво и искам да знам за какжо точно служи глутамина. И по кое време на деноноштието да ги зимам сички тези и на един път ли да ги почна или постепенно а аминотата кои са хибави за качване и ако може някои да ми препоръчна някоя фирма на по хубави цени мерси много

казано от sloln на 05.08.08, 21:11:

Здравеите искам да попитам дали комбинацията протеин глутамин креатин и амино кисилини е одачна. За качване млечнояичен или сурватка е по хубаво и искам да знам за какжо точно служи глутамина. И по кое време на деноноштието да ги зимам сички тези и на един път ли да ги почна или постепенно а аминотата кои са хибави за качване и ако може някои да ми препоръчна някоя фирма на по хубави цени мерси много

Удачна е, да. Суроватъчен протеин. Глутаминът е аминокиселината с най-голяма концентрация в тялото ти. Тя е антикатаболик - предпазва мускулната тъкан от разпад. Може всичко на веднъж да го почнеш. Комплексни аминота или БЦАА. Ако ще е от първия вид може даже да си ги спестиш.
Прием: протеина сутрин и след тренировка. Креатин след тренировка. Глутамин след тренировка и преди лягане. Амино - сутрин, преди и след тренировка. За цени разгледай онлайн магазините. Седни и малко на попрочетеш. Имам чувството, че не знаеш какво ще пиеш.

06.08.08
04:48

казано от Ради Хаджирадев на 05.08.08, 21:50:

Креатин след тренировка.

->  :question:

ИВ

06.08.08
07:43

казано от GGOGOO на 06.08.08, 04:48:

казано от Ради Хаджирадев на 05.08.08, 21:50:

Креатин след тренировка.

->  :question:

70% от успеха е суплемент!

Ясен си.

GGOGOO, какъв ти е въпросът?

06.08.08
09:50

Имам предвид креатина не трябва ли да се взема и преди тренировка (5гр. преди и 5гр. след например).

Може, първите 5 дена (за зареждане на депата). Но след това по една доза ще е достатъчна.

06.08.08
18:42

искам да попитам относно комбинацията - тъй като не съм взимал добавки от 3 месеца добре ли ще е да започна с 4те наведнъж или е по-добре първо с 1-2 само ( напр. протеин и креатин )

06.08.08
18:54

Може ли да попитам само с какъв стаж си в залата. Също така според мен е добре да се започне с ВСАА, после глутамин, после креатин...нещо такова и така докато накрая не ги включиш всички в програмата си. Аз поне така правя. Има периоди когато съм само на протеин, след време добавя ВСАА, амино и т.н.

06.08.08
18:59

стажа ми е 2 години , но първата не взимах добавки.мерси за отговора,ще започна както предложи

VE

06.08.08
19:49

Креатина и глутамина не ги разтваряй във вода :) гълташ от лъжицата и после пиеш вода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1