Към кандидат-студентите

10.01.05
00:57

Реших да пусна една супер тъпа тема...надявам се да не ми се сърдят модераторите :lol: , а и ще я изтрия след няколко дена....
Значи сега съм кандидат-студент и се готвя за молекулярна биология...Обаче изведнъж нещо ми се проми мозъка и реших, че не ща молекулярна биология, а медицина(баща ми е химик)...И се виждам в чудо, а разликата в изпитите по мол.биол  за медицината е значителна в конспектите...
А същевременно не знам дали ще постъпя правилно ако взема да уча за медицина, защото времето е кратко маже да не успея да се подготвя (трябва да готвя и химия и по-различен конспект по биология) и същевременно да прецакам мол.биология.
Имам чувството, че ако си продължа да уча за молекулярна биология ще сбъркам и ще съжалявам за медицината, а ако взема да уча медицина ще съжалявам за мол.биология.И съм се видял в огромно чудо.
Уф, зави ми се свят от тия редове...

Обръщам се към всички “по-млади” потребители на форума.МИСЛЕТЕ ОТРАНО ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ СЛЕДВАТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ КАТ МЕНЕ.. :cry: Изобщо мислете за бъдещето си отрано..
Живи и здрави

DI

10.01.05
01:44

Пиши едно лс на Armitrage той се занимава с такива работи, мисля че ще може да те напъти. Аз честно да ти кажа до година съм 12ти и въобще не знам какво ще правя нататък. Така че споделям мъката ти :cry: . То при мен е по зле защото и не съм добър по никой предмет а и нищо не ми е интересно. Освен боди-билдинга, компютри ( непрофесионално, от всичко по малко ) и да си подпийвам :) . За друго кат почна да мисля всичко ми се вижда криво. Ами сега... :roll: ( минута е много )

11.01.05
17:00

[quote author=“Freddie”]Реших да пусна една супер тъпа тема...надявам се да не ми се сърдят модераторите :lol: , а и ще я изтрия след няколко дена....
Значи сега съм кандидат-студент и се готвя за молекулярна биология...Обаче изведнъж нещо ми се проми мозъка и реших, че не ща молекулярна биология, а медицина(баща ми е химик)...И се виждам в чудо, а разликата в изпитите по мол.биол  за медицината е значителна в конспектите...
А същевременно не знам дали ще постъпя правилно ако взема да уча за медицина, защото времето е кратко маже да не успея да се подготвя (трябва да готвя и химия и по-различен конспект по биология) и същевременно да прецакам мол.биология.
Имам чувството, че ако си продължа да уча за молекулярна биология ще сбъркам и ще съжалявам за медицината, а ако взема да уча медицина ще съжалявам за мол.биология.И съм се видял в огромно чудо.
Уф, зави ми се свят от тия редове...

Обръщам се към всички “по-млади” потребители на форума.МИСЛЕТЕ ОТРАНО ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ СЛЕДВАТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ КАТ МЕНЕ.. :cry: Изобщо мислете за бъдещето си отрано..
Живи и здрави

УЧИ ЗА МЕДИЦИНА!!!!
Мол. биология в БФ-то не си струва, освен ако не смяташ да чезнеш по чужбина след това. По-добре биотехнологии  8) .

AR

12.01.05
01:44

Наистина подготви се за медицинския все пак се яви и на изпита и за молекулярната биология.Следвай конспекта на медицинския а за софийския на късмет.Поне да си лекар е по доходно и по лесно ще си намериш работа.В момента аз уча за да стана безработен след това :x защото невиждам какво ще правя с тая биология.Но ако имаш връзки нещата стоят по друг начин....

13.01.05
23:58

[quote author=“Armitrage”]Наистина подготви се за медицинския все пак се яви и на изпита и за молекулярната биология.Следвай конспекта на медицинския а за софийския на късмет.Поне да си лекар е по доходно и по лесно ще си намериш работа.В момента аз уча за да стана безработен след това :x защото невиждам какво ще правя с тая биология.Но ако имаш връзки нещата стоят по друг начин....

Мдаа голяма истина - ако имаш връзки е друго...

AR

15.01.05
05:42

Обаче за съжаление нямам връзки като корабни въжета така че се опитвам да се насоча към нещо определено отсега за да съм готов после.Така че Freddie мисли за бъдещето си братле.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1