Няколко въпроса за креатин.

09.08.08
12:46

Здравейте.

Имам няколко въпроса на които се надявам да получа отговор.Ще започна с това, че имам креатин монохидрат на ON.Тъй като не искам да смесвам разни работи из фитнеса и хората да ме гледат, ме интересува дали мога предварително да си сложа 5-те грама в шише и да го напълня с вода?Ще се случи ли нещо с креатина?Ще се разтвори ли?Ако не трябва да се прави така не е проблем и във фитнеса да пълня водата.

Другото нещо е свързано със срока на годност.Отворен е и съм използвал съвсем малко.На креатина пише “exp/05/09”.Това 5-ти Май, 2009-та ли е...?След като вече е отворен, срока на годност намалява ли?

Съжалявам ако въпросте ми, ви се сторят глупави или съм проявил некомпетентност.

Мерси.

SA

09.08.08
13:06

Не се притеснявай! Сложи си креатина в шейка заедно с протеина и там каквото слагаш.Сложи си вода,разбий го и след тренировка го изпий.Нямаш проблеми!

09.08.08
13:43

На повечето креатини пише да се поставят с лъжичка на езика и тогава да се погълне вода. На някои пише че може да се разтворят, но трябва да се приемат до 10 минути след отварянето защото ефекта отслабва.

09.08.08
14:36

казано от Vasko на 09.08.08, 13:43:

На повечето креатини пише да се поставят с лъжичка на езика и тогава да се погълне вода. На някои пише че може да се разтворят, но трябва да се приемат до 10 минути след отварянето защото ефекта отслабва.

За съжаление в моя нямаше лъжичка...Значи водата ще се налива на място.

А нещо за срока на годност?2009-та ли означава това...?

Мнението беше редактирано от summer1 на 09.08.08 14:36.

09.08.08
14:47

Понякога не се дава дата ами месец. Вероятно е май 09. Винаги е задължително да се дава година!
В креатина пише чаена лажичка по принцип!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1