09.08.08
12:46
Здравейте.
Имам няколко въпроса на които се надявам да получа отговор.Ще започна с това, че имам креатин монохидрат на ON.Тъй като не искам да смесвам разни работи из фитнеса и хората да ме гледат, ме интересува дали мога предварително да си сложа 5-те грама в шише и да го напълня с вода?Ще се случи ли нещо с креатина?Ще се разтвори ли?Ако не трябва да се прави така не е проблем и във фитнеса да пълня водата.
Другото нещо е свързано със срока на годност.Отворен е и съм използвал съвсем малко.На креатина пише “exp/05/09”.Това 5-ти Май, 2009-та ли е...?След като вече е отворен, срока на годност намалява ли?
Съжалявам ако въпросте ми, ви се сторят глупави или съм проявил некомпетентност.
Мерси.
09.08.08
13:06
Не се притеснявай! Сложи си креатина в шейка заедно с протеина и там каквото слагаш.Сложи си вода,разбий го и след тренировка го изпий.Нямаш проблеми!
На повечето креатини пише да се поставят с лъжичка на езика и тогава да се погълне вода. На някои пише че може да се разтворят, но трябва да се приемат до 10 минути след отварянето защото ефекта отслабва.
казано от Vasko на 09.08.08, 13:43:
На повечето креатини пише да се поставят с лъжичка на езика и тогава да се погълне вода. На някои пише че може да се разтворят, но трябва да се приемат до 10 минути след отварянето защото ефекта отслабва.
За съжаление в моя нямаше лъжичка...Значи водата ще се налива на място.
А нещо за срока на годност?2009-та ли означава това...?
Мнението беше редактирано от summer1 на 09.08.08 14:36.