12.08.08
19:07
начи искам да ви питам някои дали може да ми каже дали мога да се састезавам след време 6тото преди години като сам бил малак много сам боледувал и няква мед сестра се е учила варху мен да бие инжекции и са се изкривявали иглите в краката ми и така са се получили някви гадни дупки по 1 в бута и се чуда дали няма да е проблем
за сажеление деба не мога да се опража с тея снимки които иска да ги види скаипа ми е Spasov_91
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.08.08
20:52
Същият съм като теб.Ще ти предложа едно просто упрежнение.Легни по корем,някой да ти натиска дупето надолу и същевременно да ти сгъва крака,колкото се може повече.Ако краката ти са добре петите ти трябва да опре в дупето.Малко е смешно ама на мен щяха да ми правят операция от това.Това е мн сериозно,моя десния крак при това упражнение почти не се сгъва.... :(
Мнението беше редактирано от Траян Атанасов на 12.08.08 20:54.
13.08.08
20:33
Щом иглите не са вътре какъв е проблема ? Аз имам стотици дупки по мен дето са ми взимали кръв по болниците и нямам проблем. + 1 операция и понеже в/у мен пък са се учили да шият имам ужасен белег на стомаха, ма на кой му пука.
13.08.08
22:19
казано от Mamularin на 13.08.08, 20:33:
Щом иглите не са вътре какъв е проблема ? Аз имам стотици дупки по мен дето са ми взимали кръв по болниците и нямам проблем. + 1 операция и понеже в/у мен пък са се учили да шият имам ужасен белег на стомаха, ма на кой му пука.
Много интересна теория... Същото,все едно са те е*бали,пък после нали х*я не е в теб!При мен и при него както и може би при още много други хора има такъв проблем!Това идва от антибиотиците,които са бити мусулно-в краката,което е още по-голяма грешка.Пеницилин,Гентамицин,Пепарацилин и др. антибиотици се бият само венозно!В противен случай водят до ръзграждане на мускулната тъкан,което причинява тези дупки в краката.Поради безхаберието на българското здравеопазване много хора са си изпатили от това.
Венозно??? Ай стига бе! Само в българия ли ги бият мускулно? В голяма грешка си.Тези дупки са като белези-нищо повече.Но ако е засегнат мускул и е увреден при самата инжекция това вече е проблем!
14.08.08
08:51
мускулно разгравданее 6тото другите мускули си растат по краката а наи ван6ния мускул (не се се6там името му) като стегна и тая дупка си стои и се 4уда като излизам след време по састезания няма ли да изглежда на садиите по дръг на4ин и да не ми пи6ат както трябва то4ките заради нея
какъв ти е въпроса? Можеш ли да се състезаваш с дупка в крака? Можеш да се състезаваш и с кокоши гърди но няма да ти дадат точки.Успех!
14.08.08
20:06
казано от valerious на 14.08.08, 06:47:
Венозно??? Ай стига бе! Само в българия ли ги бият мускулно? В голяма грешка си.Тези дупки са като белези-нищо повече.Но ако е засегнат мускул и е увреден при самата инжекция това вече е проблем!
Ми венозно се бият антибиотици естествено,ако не може венозно,то не се бият в краката!Не съм в никаква грешка.Кви белези бе? Ела да ми видиш крака колко се сгъва и ще разбереш,че не е само белези.
15.08.08
09:19
Това, че си се схванал може да няма нищо общо с “дупките” Ако е наистина дупка и се пълни с разни работи, (вода) тогава има място за притеснение...
Stanislav Spasov качи си снимките в Imageshack.net и дай линк да ги видим ;)
Мнението беше редактирано от Mamularin на 15.08.08 09:20.
15.08.08
10:02
Абе,защо не можете да разберете,че не е схващане?Просто мускула в крака,вече не е мускул,а нещо друго....
15.08.08
13:36
Дай снимки верно, щото така... И на мен не ми звучи реално...
Толкоз гама глобулин колкото са ми били на мен като на малко лапе че едва ли някой е виждал... Хем не знам дали знаете как се бие, по колко пъти на ден и по колко... И нямам дупки по краката. Дайте да видим какъв точно е проблема и може ли да се измисли нещо
15.08.08
20:32
ка4их снимка в моя профил ако можете да я намерите ок 6тото немога да се оправа как да сложа линк
Мнението беше редактирано от Stanislav Spasov на 15.08.08 20:36.
15.08.08
20:37
казано от D3BEP на 15.08.08, 13:36:
Дай снимки верно, щото така... И на мен не ми звучи реално...
Толкоз гама глобулин колкото са ми били на мен като на малко лапе че едва ли някой е виждал... Хем не знам дали знаете как се бие, по колко пъти на ден и по колко... И нямам дупки по краката. Дайте да видим какъв точно е проблема и може ли да се измисли нещо
Консултирал съм се с д-р Владимиров в Горна Баня.Човека измисли нещо-”пластика на квадрицепс” се казва,това е оперативно,но е мн тежка операция,на която аз не се подложих.При мен проблема е такъв,при него може да е нещо друго,но и двамата явно имаме “дупки” в краката...
Да ви кажа, ей сега видях снимките... и моите бедра са същите >:( Много съм се чудила защо съм така деформирана и дори обвинявах целулита, че не е разположен “равномерно”, но явно проблемът не е в целулита. Поддържам теорията за антибиотиците. Напуквали са ми краката от инжекции като малка, че и като голяма.
Добре, какво наистина е здравеопазването в БГ?
Мнението беше редактирано от Winnie на 16.08.08 09:58.
казано от Winnie на 16.08.08, 09:58:
Добре, какво наистина е здравеопазването в БГ?
Никакво. От дуспа в тъч. :| Да не ти се налага да им ползваш услугите, че лошо...
Мнението беше редактирано от ozo на 16.08.08 10:30.
16.08.08
12:32
Видях снимките... точно такова е,само че при мен е доста по-зле... Пък за здавеНЕопазването нямам думи :Х
казано от Winnie на 16.08.08, 09:58:
Да ви кажа, ей сега видях снимките... и моите бедра са същите >:( Много съм се чудила защо съм така деформирана и дори обвинявах целулита, че не е разположен “равномерно”, но явно проблемът не е в целулита. Поддържам теорията за антибиотиците. Напуквали са ми краката от инжекции като малка, че и като голяма.
Добре, какво наистина е здравеопазването в БОх и аз съм така, някой ходил ли е на консултации при хирург за тези дупки, могат ли да се махнат по някакъв начин ?
Ох и аз съм така, някой ходил ли е на консултации при хирург за тези дупки, могат ли да се махнат по някакъв начин ?
18.11.08
23:56
Ами при всеки е различно.Проблема не е толкова до дупките,колкото до работата на мускула.Аз ходих при хирург в Горна Баня (не ти препоръчвам да ходиш там) Казаха ми операция и 6 месеца възстановяване само за единия крак!Общо 1 година! Реших да се консултирам и във Варна, д-р Рашков ми каза,че това не е кой знае какъв проблем и може с тренировки да се оправи...В днешно време незнаеш на кого да вярваш... :(
Като прочтах половината теми си помислиш че е някаква много пъпо преувеличние ама... Аз такива неща май почти не съм виждал а и да съм мяркал не съм си мислел че са от това...
Консултация с пластичен хиругрг най-добре ако се намират такива...
А иначе някви проблем представлява ли ви? Примерно докато вдигате за крака някакъв дискомфорт има ли?
А относно състезания не мисля че ще е нещо фатално. Няколко културисти има с леки козметични деформации на мускулатурата. На Рони Колман пресата му също има лека деформация в средната част не знам по какво причина.
20.11.08
16:11
Ами аз крака не тренирам поради тази причина.При мен десния крак не ми се сгъва докрай,може би до половината,даже няма и толкова.
14.01.24
15:47
Здравейте Станислав.
По случайност намерих този форум след като търсих години за отговор спрямо тези гънки/дупки в мускулите на краката. Нямах си представа че толкова много хора са също така като мен са преминали същия кошмар.
Като малко дете ми биеха тези пелицилинови инжекции почти 2 години и помня ги биеха 3 пъти на ден. Днес и двата мускули са ми лошо деформирани и също така и аз не мога да си свия двата крака, но също имах много труден и грозен подход заради това. След голяма операция в чужбина нещата малко се уподобриха за щастие но след като ме питаха защо, аз просто не знаех защо освен че ми удряха тези полезни инжекции. За мен не е толкова проблем как изглеждам , но повечето за болките и проблемите които преминавам всекидневно. Просто искам да разбера коя беше причината след като нямах никакви сериозни заболявания като малко дете , освен това че от време на време преминавах от пневмония когато изстивах лошо, но нищо повече от това.
Моля ви, ако обичате да ми кажете защо на вас ви биеха тези ижексии и как се чувствате днес.
Благодаря , Теодора
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече