14.08.08
06:46
Здравейте, не знам дали това е мястото за тази тема и се извинявам на админите, ако съм сгрешил. Аз съм на 15 години, 180см. висок, 75кг. тежък, тренирам от около година и реших да си купя креатин. Моля да пуснете по някое мнение и да кажете дали ще има ефект, и ако има, то към коя фирма да се насоча. Искам да има ефект, но да не е и прекалено голям, защото нямам намерение да ставам професионален спортист. Моля помогнете. Благодаря предварително! :)
Васко, Васко... И ти си пуснал тема преди да прочетеш тук-там... Ефект ще има в/у силата ти(зависи и от организма де), резултат- не очаквай да станеш културист- я го усетиш, я не. Лично мнение- насочи се към продукт от САЩ. Лично мнение 2- потренирай си още с правилна диета според целите ти(може би още малко маса няма да ти е излишна)
Дерзай!
14.08.08
08:28
Хаха да не е прекалено голям ефекта .Щеше да е яко ако само с един креатин се става про ама тябва много зоб и паржоли да изядеш дотогава.За креатина най добре се ориентирай към някой американска или немска марка.И по полека с него че да не вземеш да станеш про :P
14.08.08
08:32
Лично мнение - на твоята възраст само с правилно хранене и тренировки можеш да постигнеш желания резултат. Не бързай още с добавките, изчакай няколко години.
казано от GGOGOO на 14.08.08, 07:15:
Васко, Васко... И ти си пуснал тема преди да прочетеш тук-там... Ефект ще има в/у силата ти(зависи и от организма де), резултат- не очаквай да станеш културист- я го усетиш, я не. Лично мнение- насочи се към продукт от САЩ. Лично мнение 2- потренирай си още с правилна диета според целите ти(може би още малко маса няма да ти е излишна)
Дерзай!
Да не искаш да кажеш че аз на 15 години кажи речи с моите 181 см и 72 кг трябва да кача още?! По-скоро трябва да сваля 2-3 кг!
Между другото сега почнах да взимам креатин етил естер и съм доволен :) Тренирам от 2 години, от 1 година тренирам и карате и ходя да бягам и то без добавк ивече не се издържа :smirk:
Vasko, всеки сам решава в каква посока да се развива. След като си избрал карате, предполагам, че трябва да се стремиш към издръжливост, пъргавина и гъвкавост и ако тежиш около 70кг ще си идеален(а вероятно трябва да влизаш и в категория). Когато говорим за фитнес и бодибилдинг нещата са силно индивидуални- един харесва Рони Колман, друг по-скоро Арнолд...
Въпрос на вкус... казало кучето и си изяло...