14.08.08
22:32
решил съм да си купя телефон(gsm) от интернет, но като погледнах цената в магазина и тази в интернет втората е с около 100лв по-ниска. и ми е много чудно как може да има такава разлика. има ли някой които си е купил телефон по интернет и останал ли е доволен от продукта и дали цената е за сметка на качеството ?
мерси предварително
14.08.08
22:42
Би ли дал линк на някой телефон който си намерил в нета и който да е чувствително по евтин от колкото в магазина ? Немисе вярва да е за сметка на качеството.... Се пак дай някой линк че аз такова нещо не съм забелязал.
15.08.08
03:04
По ниски разходи = на по ниска цена при същата печалба
15.08.08
05:06
Какво значи от интернет?
Местоположение?
Бтв Ванка, не знам дали ще те учуди, но от Интернет разходите са по - високи....
Персонал поддържа сайта, поддържа се склад, често се налага да звъннеш напред - назада всяка доставка пътува на собствена цена, рискът по пътя е доста по - голям, че и трудно можеш да го застраховаш. Докато в магазина идват с камион.
Това разбира се говорим за сериозните фирми, с гаранция и всичко, не за “малките обяви”, къдет продаваш и бегаш
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.08.08 05:06.
15.08.08
05:21
Не бих си купила телефон по интернет.
Имам приятели пазарили ог гет.бг, но аз лично техника не бих си поръчал ако не я тествам.
http://www.mobibg.com/index.php?what=mobile&brand=5&ft=slide това е линка а телефона е W580 тук цената е 300лв а в магазин цената с договор към мобилен оператор беше 375 а тази без договор 400
Не бих си го купил Един приятел на баща ми работищ в магазин на ... му е обещал К800 на цена все едно е със сим карта с договор но без договор и карта :-) Цената е свалена от 400 на 250 :-)
15.08.08
11:07
И тук го има същия даже i http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1337&sub=shop . Попринцип тези оферти са от реални магазини, можеш да им пишеш и да питаш дали в твоя град има магазин от тяхната верига и така ... Аз съм на мнение, че докато не отидеш в магазина да го видиш по-добре не го поръчвай, защото ако има някакъв дефект в магазина ще го видиш и няма да го вземеш или ще вземеш друг.
Мнението беше редактирано от difference на 15.08.08 11:11.
Аз пък постоянно си намирам телефони от нета.
Избирам си най-евтиния вариант на моя телефон, прозвънявам дали го имат в наличност и си го купувам намясто от магазина.
От 4 години пазарувам за мен и близките ми телефони по този начин и съм спестил МНОГО пари.
Наистина офертите варират много и всеки може да си избере дали да купува едно и също нещо на двойни и тройни цени или не.
Един път си поръчах да ми го донесат, но приятели ми казаха, че можело да ми пробутат стар телефон за нов и повече не го направих.
За мен оптималния вариант е избор от нета, обаждане за потвърждение на цена, наличност и гаранция и после закупуване от офис/магазин.
Горещо препоръчвам този начин на закупуване!