10.01.05
15:55
Когато тренирам за ръце особено за 3-цепс , въпреки 4е загрявам предварително първите няколко повторения ми пукат лактите. После след тренировки като се задържа известни време в едно положение и след това си раздвижа ръцете пак пукат. Това е постоянно.
Според вас това сериозен проблем ли е или е нормално ?
Евентуално какво трябва да правя за да не става така ?
Благодаря!!!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.01.05
17:35
Добре дошъл във форума! Аз имам подобен проблем (при теб “пукат” - може би защото не ГИ загряваш добре) а при мен пристъргват, дори когато просто си движа ръцете :( Взех си ластични наколенници №1 (най-малкия размер) и станаха налакътници :D
Хапвай повечко калций, дори ако искаш си вземи някакъв вид от аптеката - с вит. С, магнезий....
Ако има парички - желатин, глюкозамин...
Загрявай повече и ако не изчезне напълно проблема, поне няма да те тормози силно. Успех!
И на мен ми пукаше левия лакът но само като натоваря щангата повече (за Разгъване от стоеж става въпрос) но това отшумя от само себе си и според мен се дължеше в миналото на не добро загряване и големи тежести
11.01.05
16:25
Няма чак толкова да се плашиш.Но все пак не се претоварвай и разгрявай повечко.Това за желатина е добра идея - води до увеличаване на веществото което смазва ставите.Същото прави и глюкозамина но е малко скъпичък.Ако ще взимащ желатин внимавай защото действа....запичащо :lol: -един вид деиствието на имодиум и смекта.И моите стави пукат особенно ако съм с голяма тежест понякога дори съм изпитвал болка от пукането им но не съм умрял(все още).
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече