Въпрос ОРБИТРЕК Елит

15.08.08
08:08

Еми да започваме.
Интересуваме  този уред дава ли такива резултати, както показват по телевизията- 12 дни и 8 килограма в минус или е просто за заблуда на купувача, като бегло споменават за наличието на някаква диета в пакета и си мисля, че от това най-вероятно ще свалиш повече килограми отколкото със самия уред.

Въпроса ми е заслужавали си 400-те лв или ги хвърляш на вятъра??? Насочил съм се към патека, която е ясно, че ще даде 100% резултат мякар и не за 12 дни, но да попитам е така и за другия уред.
Мое мнение, не ми изглежда много натоварващо с тези движения, че да се стигне до толкова бързо изгаряне на калории.

Кажете си мнението и дайте съвети.

15.08.08
10:33

Всичко по телевизияте е реклама :) Не ги слушай тия..Всички са мошеници и пияници :D Взимай пътеката или велоаргометър.

Мнението беше редактирано от Владимир на 15.08.08 10:34.

15.08.08
15:40

Диетата е ясна-12 дена без ядене само стоиш на системи а орбитек е за реанимиране в краен случай. След тази диета ще свалиш 8 кг мускули, после ще качиш 20 кг мазно :-)

Остави ги тия глупости от рекламите,а се насочи към нещо по сигурно и сериозно(велоаргометър,степер или пътека)аз лично от изброените препоръчвам велоаргометъра.Разрови се в сайта за хранителни режими за понижаване на тегло и също прочети нещо и за тренировъчния процес.Без правилно хранене и редовно трениране просто не става.

ГН

19.08.08
20:14

Никага, ама никага не се зарибявай по тези реклами. За всеки поне малко наясно с нещата би го било гнус даже да ги слуша, над сто процента лъжи.

На самия уред се носи добра слава, имам спомен, че това е първият ергометър, продаван в България. Останалото за диетите са пазарни инструменти, в които има и добри, и лоши страни. Трябва да си признаем, че нашите родители няма да се “жегнат” от просто един хай-тек уред, който ще им причинява само мъки и потене. Нужно е нещо друго да повлече интерес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1