16.08.08
06:31
Какво мислите за този креатин, моля ако някои го е ползвал да сподели?
Благодаря.
16.08.08
13:00
Axis Labs e една от най-уважаваните от мен марки, но този продукт е просто обикновен CEE. Дали ще е в опаковка на Axis или на някоя друга подобна марка - няма кой знае какво значение. (освен в грамажа на капсулите примерно).
Според мен, насочи се към някоя креатинова матрица, а ако твърдо си решил да взимаш само CEE, този е добър, но има и по-евтини варианти.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 16.08.08 13:01.
16.08.08
13:56
казано от Владимир8507 на 16.08.08, 13:00:
Axis Labs e една от най-уважаваните от мен марки, но този продукт е просто обикновен CEE. Дали ще е в опаковка на Axis или на някоя друга подобна марка - няма кой знае какво значение. (освен в грамажа на капсулите примерно).
Според мен, насочи се към някоя креатинова матрица, а ако твърдо си решил да взимаш само CEE, този е добър, но има и по-евтини варианти.
На 100% подкрепям мнението на Владимир... СЕЕ дали ще е на AXIS или на коя и да е друга компания си е “почти” все едно, казвам “почти” защото винаги човек трябва да си има едно на ум, но тук говорим за добавка която е много типична и не е особена с нищо особено (по отношение на състав говоря, иначе добавката като такава си е нива нагоре в еволюцията на креатина).