17.08.08
13:13
Извинявам се предварително, ако темата вече ви е станала банална, но от всички мнения и теми които изчетох за този продукт, не се уточнява дали наистина е толкова вреден колкото го описват някои и дали наистина трябва да си над 21 год за да може да се ориентираш към използването му.
17.08.08
19:09
На практика едва ли ще ти се случи нещо, но от производителя са длъжни да сложат възрастова граница в предупрежденията, най-вече заради съдържанието на 6-OXO в продукта, който е ароматазен инхибитор. Изобщо лица под 21 години не е желателно да се насочват към каквито и да било хормонални продукти по простата причина, че самият им организъм произвежда достатъчно тестостерон. Колкото до самия продукт, проблемът му е ,че като съставки е добър, НО СА МНОГО МАЛКИ ДОЗИТЕ НА АКТИМНИТЕ ВЕЩЕСТВА ВЪТРЕ ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ АНАБОЛЕН ЕФЕКТ!
17.08.08
20:03
благодаря, тва е достатъчно.
а случайно да знаеш някои подобен препарат, но с по-високи количества на тези активни вещества или нещо от сорта...
много ше съм ти благодарен, ако ме насочиш към нещо подобно
18.08.08
03:45
Няма. Комбинирай отделно препарати по-добре.
DHEA
Instone Forza-T (6-OXO)
X-Factor
Добави Трибестан и Fenugreek за десерт и мятай каките ;p.
18.08.08
08:28
казано от LawrenceTaylor на 17.08.08, 19:09:
На практика едва ли ще ти се случи нещо, но от производителя са длъжни да сложат възрастова граница в предупрежденията, най-вече заради съдържанието на 6-OXO в продукта, който е ароматазен инхибитор. Изобщо лица под 21 години не е желателно да се насочват към каквито и да било хормонални продукти по простата причина, че самият им организъм произвежда достатъчно тестостерон. Колкото до самия продукт, проблемът му е ,че като съставки е добър, НО СА МНОГО МАЛКИ ДОЗИТЕ НА АКТИМНИТЕ ВЕЩЕСТВА ВЪТРЕ ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ АНАБОЛЕН ЕФЕКТ!
Препарата се е доказал многократно! Работи си перфектно! От компанията няма да пуснат препарат, който не би давал перфектни резултати. НЕ мисля, че тук има по-добри разработчици от Уилям Левелин, Патрик Арнолд и Брус Кленер (едни от най-добрите био химици в света), че да твърдите такива неща за Halodrol Liquigels.
18.08.08
11:15
Никой не е директно казал,че продуктът е лош или,че не работи. Това,което може би е имал в предвид Lawrence,е че концентрацията на съставките вътре не е чак толкова голяма , за да се усети максималният ефект от продукта и все пак това е негово лично мнение. Наистина, ако концентрацията е малко по-голяма ефектът ще е по-голям, но оттук и цената ще е по-скъпа
Трябва да се вземе в предвид и факта, че това е втората версия на продукта, който преди това беше изцяло простероиден продукт, а сега е изцяло натурален (тук може да се добави, че съдържа DHEA и 6-OXO).
18.08.08
12:38
Аз съм го ползвал продукта зимата и мога да кажа, че имах посрдствени резултати, т.е. подкрепям напълно Lawrence и бих казал, че е добър като състав, но в не много добри пропорции като количество.Направих пълен цикъл с него, две опаковки и високо калорична диета.Имах резултат, но не какавто очаквах както коментартите за него, че е 75% наследник на Holodrol-50.
18.08.08
13:19
казано от silabg.com на 18.08.08, 11:15:
Никой не е директно казал,че продуктът е лош или,че не работи. Това,което може би е имал в предвид Lawrence,е че концентрацията на съставките вътре не е чак толкова голяма , за да се усети максималният ефект от продукта и все пак това е негово лично мнение. Наистина, ако концентрацията е малко по-голяма ефектът ще е по-голям, но оттук и цената ще е по-скъпа
Трябва да се вземе в предвид и факта, че това е втората версия на продукта, който преди това беше изцяло простероиден продукт, а сега е изцяло натурален (тук може да се добави, че съдържа DHEA и 6-OXO).
Мисля, че тук освен цената играе и друг важен фактор - компанията трябва да се съобразява и с максималните дози на съставките. Може и да действа по-добре в по-големи количества на съставките, но мисля, че не винаги може да се увеличи това количество. Все пак трябва да се мисли и за здравето на потребителя. Мился, че от Gaspari са достатъчно компетентни, за да си направят сметка за това как да формулират продукти - качество, количество, цена - резултати.
Ако трябваше да се дозира на макс от всяка съставка, тогава незнам колко голямо трябва да е хапчето или количеството на хапчетата, които трябва да се взимат на веднъж, а и тогава цената щеше да е друга. Който иска да дозира на макс, да си купи всяка от съставките отделно и да си направи цикъл.
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1681730567?bclid=1683773417&bctid=1685952707
Мнението беше редактирано от Dimityr Ganchev на 18.08.08 15:16.
18.08.08
19:02
и аз прочетох доста добри раоти за него и се надявам поне 90% от съставките вътре найстина да окажат описания ефект. даже някаде четох, че е доста сходен по ефект със ИсоСтак-а ( muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=37&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=119 ) , а като се има в предвид, че разликата в цената не е толкова голяма, пак и двете фирми са известни и смятани за доста качествени от повечето хора
29.08.08
19:13
В момента съм на втората кутия HALODROL Liquigels, първата я пих както пише в упътването 20 дни по 3 дражета , втората я пия по 4 на ден и имам останал още един блистер, мисля да взема още една кутия и да пия по 5 на ден . До сега за 30 дни съм + 2 кг , като ям само три пъти на ден и пия 6-7 пъти на ден по 30 гр четири компонентен протеин на Уайдър .