Относно Explode - Silver Pro

DI

20.08.08
09:21

Някой пробвал ли е този препарат и ако е какви са му впечатленията?
Съжелявам че отварям нова тема само за това но никъде не видях да е коментиран а ми е любопитно
http://www.explode.bg/silver_pro.htm

ГН

20.08.08
11:42

Нали знаеш какво ще ти отговорят - БГ е, не струва. Но без да съм го пробвал, дори и да не ти кажа това, ще ти кажа, че първо млечно-ячната формула вече далече не е толкова популярна и се смята за не една от най-добрите. Като добавим, че това е БГ протеин на цена 50 лв за кг, срещу около 37 лв за кг на суроватъчния изолат American Whey, сещаш се...!

1-во това не е препарат,а добавка към храната в частност протеин.
2-ро  по добре дай малко повече пари и си купи американски протеин или изхарчи парите за храна,но това е мое мнение

DI

20.08.08
13:18

Не съм се засилил да купувам нищо :) просто ми е любопитно що за смес е това.. погледнете съставките в описанието не ви ли се струва някък странно спрямо парите си?

WarChieft това не е чист протейн погледни му описанието..

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 20.08.08 13:21.

ГН

20.08.08
14:18

Какъв стаж имаш? Единствената му разлика с чистия протеин че че има креатин. Чист протеин си е.

пич хубаво че има креатин и BCAA,но според теб ако протеина беше достатъчно добър щяха ли да слагат и такива манджи,а не да си ги купиш отделно и да ги пиеш в необходимите дози?Дажбата на креатин и БЦАА тук в една мерителна доза не стигат и за единия ти зъб.

DI

20.08.08
16:21

Да се разберем аз не подкрепям този продукт нито мисля да го закупя..
Идеята беше да го разискваме малко та да разбера каква е тази манджа и ето че стана :)

Колкото до стаж почти нямам и не мисля скоро да започвам да приемам каквито и да е хранителни добавки смея да твърдя че тялото ми е доста по предразположено към натруване на ММ спрямо другите трениращи в залата.
А ако реша да взимам някъкви добавки (протеин) най - много положителни мнения четох за silabg.com/bg/product/detail/id/1149 и мисля да им се доверя но докато започна с добавките сигурно ще измислят нещо още по добро и достъпно :)

Интерес в мен възбуди именно това наличието на креатин и БЦАА директно в една кутия зачудих се как подяволите ще стане това (при условие че се изпълнят необходимите дози протейн креатин и БЦАА при толкова малка обща дозировка.)

Но да видим може пък някой да се изкаже по компетентно.

ГН

20.08.08
18:54

Дори и да има въпросните неща, те ще са в малки количества наистина. Освен това глутамина и разклонените са прасто едни от аминокиселините, тоест дори и да не лъжат, то това е просто повишено съдържание на част от самия протеин. Иначе креатина сигурно е толкова, че трябва да изпиеш 150 грама за да си набавиш поддържащата доза.
Иначе както ти и казах - Американ уей, и ти правилно си се ориентирал. Все пак препоръчвам по-голямата опаковка, защото излиза с 25% по-евтино. А относно това, което казваш, че като начинаещ смяташ, че засега не ти трябват добавки, това е най-хубавото - евала, повече хора да са като теб!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1