Препоръчайте ми фитнес

24.08.08
17:27

Искам да си сменя залата интересуват ме фитнеси във Дървеница, Мусагеница, Ст. град, Изток, може и мл1
тренировката (без карта) да е 3-4лв и фитнеса да е порядъчен по-възможност с климатици и вечерта да не е супер претъпкан! хелп плс

24.08.08
20:46

Малко ще те отдалеча от изток - фитнеса на Академик е добро местенце и напоследък вечер не е тъпканица.

25.08.08
09:05

това къде беше ? в слатина ли ?

В изток има една зала... Gold Gym.
Тя е, или поне беше на едно приятелче - Боби.
Залата беше страшно прилична и уютна и човекът много държеше на персонала си.

25.08.08
11:10

казано от D3BEP на 25.08.08, 09:48:

В изток има една зала... Gold Gym.
Тя е, или поне беше на едно приятелче - Боби.
Залата беше страшно прилична и уютна и човекът много държеше на персонала си.

може ли да ми дадеш някакъв адрес ?

Аве аз ще ти дам, ама се притеснявам да не те пращам за зелен хайвер нещо - гледам, че сайтът на фирмата наскоро е бил затворен... Не знам, можеи да е изтекъл и още да не са го подновили.
Голд фитнес се казваше, не голд джим.
www.fitness-gold.com беше сайта.
Ео тука данни на фирмата:
http://www.barovete.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=98&Itemid=26
Че не мога да се свържа и с човека да проверя де... Както и да е, знам го че чете чат - пат форума, все се надявам ако има проблем да пише.

25.08.08
17:08

мерси много ще отида до края на седмицата и ще напиша после какви са ми впечатленията!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1