27.08.08
23:26
В крайна сметка реших да си взема тия 3 продукта. Та въпроса ми е на коя фирма да си взема продуктите и дали вобще да са от една фирма ? Има ли разлика между начина и времето на приемане на продуктите когато си ги вземеш по отделно и като ги пиеш и 3те заедно? Къде мога да прочета като си ги взема как да ги пия и как да си разпределям пропорциите през тренировъчни и нетренировъчни дни? И още нещо което доста ме вълнува , ако примерно си взема тия добавки ( като разполагам с около 300 лева да ги набавя ) и след това като спра да ги пия нямам намерение ( поне за сега) да продължавам да пия нещо просто ще си тренирам и ще си спазвам някакъв режим както сега.. та като спра да ги пия има ли някакви странични ефенти като бързо трупане на мазнини или загуба на сила ? Като организма ми свикне с изкуственото подпомагане после ще се климатизира ли към нормалните дажби на витаминчета и тем подобни в организма =] Мерси предварително.
пс Аз съм се спрял на Креатин Olimp Magna power и протеин 100% whey Protein gold standart за глутамин несъм сигурен ..
Човек 1000000% съм сигурен, че само ако за 5 мин разгледаш някои теми ще ти стане ясно.Кое/Как/Кога се пие СИ ГО ПИШЕ НА ЕТИКЕТА.Марката гледаш да е Американска( ако се затрудняваш коя виж една от мнооогото теми).Айде успех!
Не си мисли,че ще последват спад на маса/сила и пр.,понеже не е сигурно,че ще настъпят преди това.Това не са някакви магически прахчета,които те правят нечовек.А ако ще ги вземеш 1 път - колкото да си изхарчиш 300та лева - успех, ама добавки е добре да пиеш редовно, ако очакваш нещо да стане.Освен това ако ги пиеш и не както трябва - и за 3000 лева да си вземеш - нищо няма да стане.А дали ще има влияние намаления прием после и сам може да си отговориш,макар че за 1-2 месеца не знам колко ще постигнеш,че да има да губиш после