04.09.08
11:10
Здравейте,
Сигурно трябва да започна с това че съм жена.:) Висока съм 1.75см, в момента 58кг. Единствената добавка, която взимам понастоящем е L-Carnitine THERM na FitMax. Последно време прочетох много материал относно протеините /концентрати, изолати и т.н./, желанието ми е да кача мускулна маса в горната част на тялото,ръце, гръб, рамене и с подходящите тренировки и упражнения разбира се.:) Добре изграден хранителен режим смятам, храня се спрямо НВД. Харесах споменатия в заглавието протеин, American Whey (суроватъчен протеин изолат 2.996lb 60 лева). Колебая се между него, този на FitMax (суроватъчен протеин 81+, 960гр. 61лв.) и Bargain Whey (суроватъчен протеин концентрат 5lb 76 лева). Другият ми въпрос е, дали ще почна да качвам и на крака и дупе, понеже там нямам нужда. Извинявам се, ако някой от въпросите е леко глупавичък! Моля за вашите компетентни мнения и съвети.:)
От изброените съм твърдо за Американ Уей. Дали ще качваш на крака и дупе зависи от храната, която ядеш и как тренираш.
Стоянчо, благодаря ти за мнението, аз се колебаех между тези три продукта, защото просто като начинаещ едва ли мога да усетя разликата между American whey и Bargain whey примерно. Едва ли мога да преценя действието на суроватъчния и изолатния протеин, а има разлика и в количество и цена.
Хах... това с усещането на разликата немога да го коментирам изобщо.:) По твоята логика, щом и напреднал неможе да се усети разлика в продуктите, защо изобщо не вземем каквото падне :P Днес си взех Американ Уей 1.360кг , малко превишена цена според мен, но трудно се намира. Взех си ванилия против волята ми и без това:) Сега остава постоянство, диетата, насочени упражнения и..някой хубав ден може би ще има напредък.:)) Хайде със здраве! :)