Болка в плешката

05.09.08
07:17

Работя на плажа гол  и може да съм настинал , но не го чуствам като болка от настинка , боли ме под лявата плешка.Единия ден след работа минах през лостове да се раздвижа , защото съм спрял да тренирам поради липса на време.Мисля че тогава съм защипал нерв и затова ме боли.Майка ми казва че е плексит но и тя колко ли разбира.Които е имал подобен проблем или е чувал да даде мнение.Болката не е постоянна а само при определени движения и от време на време

05.09.08
11:10

Аз до преди година имах такава болка в дясната плешка и дойде ли деня за гръб ми беше супер гадно, много боли след първите няколко повторения(на вертикален скрипец освен че боли и прещраква)! Същото го има майка ми и баба ми и то точно от дясно. После спрях фитнеса, защото неможех да ходя редовно. Преди около 8 месца зпаочнах да ходя отново редовно. Болката я намаше! Незнам как изчезна но съм много доволен :) Мислех че никога няма да се оправя. Между другото когато я имах тази болка майка ми често ме масажираше в зоната :lol:

Споко е ще се опрайш ;)

05.09.08
22:23

казано от WarChieft на 05.09.08, 19:41:

Споко е ще се опрайш ;)

Въпроса е сериозен и не мисля че така от нищото щт се оправи! на мене ми мина като по чудо следп оне година-две...

06.09.08
06:27

Разтягане на полопатковия мускул.
Като всяко друго разтягане иска време и почивка за да мине.
Ако не изчезне болката до 3-4 дни след контузията - пийни някакви противовъзпалителни хапчета за една седмица.
При всички положения му дай покой поне 7-10 дни.
А нерви там няма :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1