07.09.08
17:22
Здравейте приятели!!! Имам няколко въпроса относно хранителните добавки и се надявам да получа добри мнения. Мом4е на 16 г. бях 60кг. вискок 174см бицепс-32 см гърди-90см когато започнах да тренирам. Тренирам бодибилдинг от 9 месеца някаде на лостове от 2 месеца а през изминалите 7 месеца във фитнес залата помпахспях от липса на средства. програмата ми беше 1 ден- гърди правех по 4 упр 4 сери по 12-15 повторения и двугите 2,3,4,5 ден пак по 4 упр 4 сери по 12-15 повторения ; 2 ден- трицапс; 3 ден- бицепс; 4 ден-гръб; 5 ден -рамо и трапец; 6,7 ден-почивка.А на лостовете тренирам от 2 месеца всеки ден без неделя и сабота правя кофички, навирания, пред врат и зад врат за груб. след тези 9 месеца станах 68кг. бицепс-33 см гърди-93см.Никаква химия не сам пил до сега. Въпросът ми е какви хранителни добавки е добре да започна да взимам защото ми е много гадно големи добре оформени гарди, рамене, гръб но с мали ръце-33 см. :S :S :S Добре се храня но нищту не се получава все сам си 62-64г. ниту рацете ми растат ниту нищу дори и не дебелея. НЕзнам какво да правя!!!
Малък си още, само на 16 години, а мислиш за добавки. Имаш да растеш още поне 5-6 години...Продължавай си режима и постепенно резултатите ще дойдат. Нищо не се постига изведнъж. А и посещавай часовете по български език по-редовно, че с този правопис...
08.09.08
07:32
Започни пак да ходиш на фитнес. Щом ръцете са ти проблемни ги изнеси в първия ден от седмица, според мен ги прави в отеделен ден - само ръце. Иначе за 9 месеца 8 килограма си е супер. Продължавай с добро хранене и не се мятай на добавки все още.
Успех!
08.09.08
12:08
аха Благодаря!!! аз мисля дали ще е добре два дхи да правя ръце например понеделни и събота???
Ами с тренировки за ръце 2 дена в седмицата на твоя стаж и години...
Според мен ще ги претовариш!
А претовариш ли ги и няма да мръднат и сантиметър...
Мисля, че знаеш - ръцете се товарят и когато правиш упражнения за гърди, гръб, рамо...
За да правиш ръце 2 дена в седмицата ти трябват още няколко годинки стаж във фитнеса и доста добри почивка, хранене и възстановяване като цяло.
Успех!
Мнението беше редактирано от Rafael на 08.09.08 12:36.
08.09.08
18:23
аха Благодаря!!! аз мисля дали ще е добре два дхи да правя ръце например понеделни и събота???
В никакъв случай!