Гръден мускул

11.01.05
16:48

Имаше една статия в списание олимп мисля че беше където пишеше за късане на някъф гръден мускул но не си спомням точно за какъв ставаше въпрос. Та моя въпрос е как се къса този мускул и какво е чувството в момента когато става това и как се оправя ?

къса се кат не си загрял и сложиш на лежанка максимални килограми(има още много други начини),чувстото е прерязваща болка,възможно е на момента да изпуснеш лоста върху себе си,а се оправя като си вън от залата за 4-5,а може би и 6 месеца

AR

12.01.05
15:54

Разкъсване на мускулните влакна - онези тънки нишки в месото.Добре че не ми се е случвало.Един познат скъса бицепс появи се една червена-синкава напречна ивица адски го болеше.

12.01.05
23:49

По добре е да не научаваш не само гръден мускул може да скъсаш може всички мускули дето тренираме да се скъсат особено податливи са при незагряване но може и да си загряб от твърде високите тежести да се скъса също но е рядко (опазил ни бог)

13.01.05
00:40

Преди серията се опитайте да се концентрирате в правилната техника или в някаква особеност от повторението. И да създадето връзма междо съзнание и мускул и да се фокусирате изцяло. Което ще накара организма след като е трениран инстинктивно да секретира необходимата хормонална смес. И няма да се стресира ,че тежеста е опасна. Иначе тренираите с тренировачен партниор и ако тялото реши ,че е много тежко ,той да може да ви помогне.
по-здрави

13.01.05
09:59

Виждал съм в залата как момче скъса гръден мускул на 70 кг  :!:  Това беше миналата зима . Преди да се скъса мускула се чува звук все едно започва да се къса опънато въже .  Мястото на скъсването веднага се нълни с кръв. Причината за скъсването беше , че в залата беше доста студено , а пича само си съблече якето и легна на лежанката. Така че това , което се пише и казва навсякаде, че заграването и стречинга са изклютелно важни е абсолютно вярно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1