Съвет

08.09.08
21:47

Значи реших тази зима да качвам и искам да си взема нещо .Ако може да ми препорачате нещо средна цена да не е много скапо като за начало стаж 6 месеца 1 75 76 кг да ми кажете някаква суроватка глутамин и някав геинер това ми казаха да си взема но не ми казаха марка нищо това един приятел но реших да се допитам до вас за марката избщо за всичко и някав креатин ако може до сега нищо несам зимал 15 кг сам дигнал от както тренирам но става 1 месец застои но просто искам добавки не пуснах темата в често задавани вапроси штото там не ми изписва нещо каде да пиша нова тема благодаря предварително сума разполагам 150 200 лева :)

Петко К - пускай темите в правилните раздели!

Темата беше редактирана от Петко К на 09.09.08 06:10.

08.09.08
21:53

Креатин монохидрат+Протеин и евентуално глутамин и/или аминокиселини би бил моя съвет.
Гледай продуктите да са на някоя западна фирма с име на пазара(NOW,Universal,Optimum).

За твоя стаж единственото което ти препоръчвам са протеин , витамини и да прочетеш малко за храненето за покачване на маса.
Протеина-Now,Optimum,ASN,Weider има и много други

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.09.08 13:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1