Хранителен режим за плочки

11.09.08
20:18

Интересувам се и от здравословно хранене. Гледам да ям месо (без да броя рибата) 3-4 пъти в седмицата. Всеки дем ям или зеленчуци или кълнове, или кафяв ориз ,леща или други бобени култури.Едно ядене ми е ограничено в много малки количества, ям м/у 6 часа и последното ядене ми е в 18 часа. Разбрах, че в бобовите храни има фолиева киселина, спомагаща за разграждането на мазнините. Ако може някой да ми даде повече разяснения и по този въпрос. Тренировки (ще кажа само кардиото) - 3 пъти през седмицата, гледам тогава да правя и коремни преси.Тези усилия ги правя от 3 седмици, има резултат, но искам да разбера какво мислят останалите и моля за други съвети. Също така от няколко дена гледам да пия под 2 литра вода на ден.

Темата беше редактирана от freezer на 11.09.08 20:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1