Съвет за бягаща пътека

14.09.08
10:29

Здравейте,
мисля да си купувам бягаща пътека, но тъй като електрическите са над 800 лв и ми идва малко много, можете ли да ми кажете има ли смисъл да си купувам механична. Т.е. ефекта от нея същия ли е, има ли разлика в бягането (нали лентата се задвижва от бягащия) т.е. по-трудно ли е да бягаш с висока скорост и ако се сетите още нещо полезно ще съм ви благодарен.

Темата беше редактирана от terorero на 14.09.08 11:58.

14.09.08
10:40

Ако си по-лек понякога пътеката заяжда и тряа да се натискаш едва ли не за да я задвижиш,абе изобщо не е за предпочитане!За мен това са грешни пари,спокойно можеш да излезеш и да бягаш навън на свеж въздух! :-)

14.09.08
11:58

Купи си велоаргуметър по-добре е .

14.09.08
12:00

Мерси за отговора. Наистина сериозно се чудя дали да прежаля повече пари, но то трябва да видя и колко повече. За бягане на вън, трябва да изляза и да бягам по тротоарите, защото няма къде, а там едва ли въздуха е много чист :) Затова ми идва по удобно вкъщи :)

14.09.08
12:08

Няма да ти е много удобно с бягането на вън зимата  :)  Ако ще взимаш кардио уред - заложи на крос тренажора...

GO

14.09.08
12:52

казано от Madboy на 14.09.08, 11:58:

И аз така мисля , макар , че навън е по-свежо и би следвало да е по-добре ...

Както и да е , аз подкрепям велоаргуметъра !!

14.09.08
15:31

казано от Bezgreshniat на 14.09.08, 12:52:

казано от Madboy на 14.09.08, 11:58:

И аз така мисля , макар , че навън е по-свежо и би следвало да е по-добре ...

Както и да е , аз подкрепям велоаргуметъра !!

Велоаргуметър имам, но с него усещам по-голяма умора в краката, отколкото като бягам. Именно за това искам бягаща пътека и се чудя за тези механичните дали са добри, защото не намирам отзиви за тях :)

14.09.08
17:38

И аз бих заложила на кростренажора.

Може би, защото не обичам велоергометъра. :-) А и кростренажорът раздвижва цялото тяло.

Мнението беше редактирано от Грахче на 14.09.08 17:39.

14.09.08
17:55

За жени кростренажора е по подходящ от колкото вело-то.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1