препоръка за протеин

14.09.08
12:46

Здравейте :)
Зел съм си едно креатинче на БиоТек чешкия от който лично аз съм доволен :) Самоче искам да вазтановя малко понеже преди 2 месеца имах нещо като варицела отслабнах със 7-8 кг и немам думи :( нямам кой знае какви очаквания просто искам да комбинирам креатина с някакво протеиче с цел да кача малко :)

Значи искам някакво протеинче да ми препоръчате което ще ми стигне за г/д месец и ще варира в 50-100лв,самоче съм прекалено затруднен понеже в момента много нови марки навлязоха в балгария като започнеш от гаражния протеин на Крика та стигнем до ON :)

Моля дайте някакви предложения които сте използвали :)

Знам,че темата ми се повтаря многократно ама прочетох доста теми и всичките са прекалено противоречиви.Затова просто искам ако може да каже кой какво е използвал?до колко е доволен и тн,

Благодаря ви предварително :)

14.09.08
20:05

Който и да е западен протеин ще ти свърши работа.

VI

08.10.08
16:59

земи си някои протеин кадето в него има няколко примерно 6к това значи 6 протеина в един много са добри вземи си някои които е над 4 протеина :) и нямаш проблем а 6 протеина в един направо ще трябва да почерпиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1