Проблем с много ниско кръвно налягане.

BM

14.09.08
18:43

Здравейте.. пиша ви защото имам проблем с кръвното. Доколкото знам хората , които се занимават със фитнес или някакъв спорт и тренират често, имат сравнително ниско кръвно налягане. При мен винаги е било така откакто тренирам но в последните месеци започва да представлява пречка за тренировките а и като цяло в ежедневието ми. Ушите ми са постоянно заглъхнали и в много от случайте ми причернява като се изправя от седнало положение. Във фитнеса нещата вече са трагични. Ако направя дори една серия на лег пресата, след това се чувствам отвратително, сякаш ще припадна всеки момент и някой път дори не мога да продължа с тренировката си. Знам че ми трябва съвет от лекар, но още не го приемам за толкова сериозно че да отида, затова мие интересно какво мислите вие и дали други от вас са се сблъсквали с подобен проблем в такава степен и какво сте предприели.  И също искам да ви питам дали добавките могат да бъдат една от причините за всичко това. Принципно го карам само на протеин и no-xplode, като според мен експлоудът трябва по-скоро да повишава кръвното налягане,тъй като съдържа кофеин (май :) ). А и навсичкото отгоре всеки ден пия по едно кафе, понякога редбул преди тренировка, но това не ми помага изобщо.. Благодаря предварително ако някой ми даде съвет дали да спра с no-xplode или като цяло какво да променя за да тренирам пълноценно...

Аз пък си мислех че хората които тренират сериозно и се хранят сериозно не са със ниско кръвно ,а даже с малко по високо от нормалното.(Добавки като креатина повишават налягането ,а за стероидите да не говорим,също честата употреба на някои храни с повечко от лошия холестерол)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 14.09.08 21:05.

14.09.08
21:13

Колко са ти в грамаж комплексните захари и с какъв горе долу ГИ са те?

14.05.10
12:26

Става дума за състояние на Хипотония. Върви колкото се може по-бързо на лекар. Установи причината за ниското кръвно налягане, може да е хормонален дисбаланс или сърдечно съдов проблем. Ако е хормонален най-вероятно ще те препратят към ендокринолог. Моят съвет е върви на лекар бързо, след като се установи причината за НКН ще ти кажат какво трябва да ядеш и пиеш и какво не.

14.05.10
17:32

Бързо, бързо, колко да е бързо .... то темата от преди две години.

14.05.10
21:15

Забелязах, но късно нов съм във форума.

06.09.10
15:37

казано от bioDNA на 14.05.10, 21:15:

Забелязах, но късно нов съм във форума.

Бих искал да попитам как се развиха нещата при теб bmw__x5? Ходи ли на лекар, че аз имам същия проблем сега и се чудя на каде да се обърна вече.

Надявам се да получа някакъв отговор.
Благодаря!

Мнението беше редактирано от hdimovo на 06.09.10 15:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1