Препоръка за " CGT "

MA

19.09.08
13:59

Добър Ден . Тъй като последно време четох много теми за ” CGT ” реших и аз да опитам тази комбинация но незнам коя марка да зема  от Пловдив съм и знам 1 магазинче за хранителни добавки до фитнес клуб  ” Палмите, Рондото ” мисля че беше някакъв фирмен магазин на ” Xplode или No - Explode ” не се сещам в момента и реших от там да закупа този продукт та можели  да ми препоръчате нещо до 25-30 лева

20.09.08
06:42

Explode CGT - 10 лв.

ГН

20.09.08
07:09

Тва ако е 100 грама както пишат 20 дози, какво ще рече, чи има по 1-2 грама о вяка съставка в доза ли? Щото ако е така, егати дозата.

20.09.08
09:22

Аз не знам за качество до около 25-30 лв! И не очаквай чудеса от него! Как ти е храната! Само за тренировка, ще усетиш помпането, но да качиш маса - категорично не!

59 лв е комбинацията на Оптимум! Жоре - 1-2 грама трябва да ти е само таурина! ;) Сложи 5-7 грама глутамин и 5 грама креатин! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1