20.09.08
11:10
Здравейте,
вече трета година се занимавам с фитнес, това доставя ми голямо удоволствие, гледам да тренирам поне 3 пъти в седмицата и посигнах доста добри резултати. Свалих от 98кг. до 83кг в момента (като преди 6 мес. бях свалил до 79кг.), започнах от 30кг. на лежанка, като в момета правя серии с 90кг. и никога до сега не съм ползвал каквито и да било добавки или други помощни средства. През последните няколко месеца обаче усещам че нещата тръгват назад, нямам никакъв мускулен растеж, дори гърдите ми намаляват вместо да нарастват въпреки задравите тренировки които правя за тях (трнирам ги самостоятелно, правя по 6 управнения с по 4 серии от 10 - 12 повторения). И ето накрая реших да прибягна до помощни средства. Спрях се на суроватъчен протеин Super Whey Pro 681gr.Universal Nutrition (пише че има и глутамин вътре) в комбинация с Arginine/Ornithine 500/250 мг. Реших го просто така, без да съм съвсем наясно какво би се получило, но ясно знам какъв ефект търся - оптимален мускулен растеж без да се омазнявам излишно или да увеличавам килограмите си и по - голяма издръжливост при тренировките. Знам че в този форум има доста хора които наистина са доста навътре в материята и наистина рабират от фитнес и свързаните с него диети и добавки, моля за вашия съвет. Какво според вас би следвало да приемам в моя случай? Това коео съм решил да приемам добра комбинация ли е, дали би следвало да си внема и л-карнитин (за да поддържам теглото си) и изобщо как да подходя в бъдеще???