няколко въпроса от средно напреднал

22.09.08
10:58

Значи имам няколко въпроса от различна материя и да не отварям 5 теми ги пускам в 1

1. Пукане на костите и ставите. Значи всичко във мен пука по принцип праcтите на ръце и на караката глезените китките лактите и раменете както и гърба. Това става и без да тренирам, значи от преди да ходя на фитнес пуках но ми се стува че в последно време пукането се увеличи. Когато разгравям пукането е сериозно, по време на тренировка почти не пукам, тук хора около се бъзикаят и може би с право че на 50 години сиг няма да мога да стана от леглото. Интересно ми е дали някои има същия проблем и как може да се премахме, не е заради липса на kалции както много хора казват защото се храня достатъчно добре. Мен ме притеснява да не е от начина на тренирвки, защото сам свикнал да тренирам тежко и винаги работя с минимум 90% от възможностите си

2. Разтеж на краката. Както може би повечето трениращи в България и аз може би не обръщах достатъчно внимание на краката. От 2 години и 4 месеца ходя на фитнес нали със минимани прекъсвания но никога повече от 15 дена, вярно имало е моменти в които не съм почивал достатъчно но съм ходил на фитнес колкото да поддържам. КОгато тръгнах на фитнес прасеца ми беше 36 а бедрото измерено точно по средата 50, при положение че ръцете ми бяха 27 а гръдната обиколко около 88-90 сметнах че краката са ми достатъчно големи и не исках да растат повече. та сега ръцете са ми 37-38 студени а гръдна 106 при бедро 55 и прасец 38-39 и в последно време се мача да ги увелича. Значи знам че е хубаво за крака да се правят повече повторения от порядъка на 10 до 15. Но просто много ми е зор да правя много повторения особено на клековете та значи грашно ли е да ги правя между 4 и 8 повторения с по големи тежести? Прасците знам че трудно и бавно растата тях мисля че ги тренирам достатъчно добре със суперсерии и достатъчно повторения и тежести

3. Не знам до колко е нормално и никде не намерих във форума по колко пъти е нормално да се ходи до тоалетна значи аз ходя май бая честичко 2-3 пъти на ден и мисля че е малко множко, вярно че ям доста 5-6 пъти на ден и има възможност организма да не може да обработи всичко но просто сам гладен няма как да намаля храната

значи почти на 18 години съм
висок съм около 168-171
тежа 68-69 кг

Темата беше редактирана от TEDKO на 22.09.08 11:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1