Диетолог за София?

23.09.08
13:26

Някой може ли ми препоръча добър диетолог за София? И малко информация сайт, ала бала?

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 24.09.08 11:13.

24.09.08
10:21

казано от sarfios на 23.09.08, 13:26:

Някой може ли ми препоръча добър диетолог за София? И малко информация сайт, ала бала?

www.bb-team.org
стига да не се касае за някакво заболяване, при което е нужна специална диета,мисля,че ще ти свърши работа,консултацията е безплатна.

24.09.08
13:37

http://www.bb-team.org/author/3/  -  Това е твоя човек.

24.09.08
15:45

,а нещо като само Диетолог?

25.09.08
08:28

Ще ти го кажа в прав тест. ТИ СИ МН ТЪПО ПАРЧЕ !

FZ

25.09.08
09:39

казано от sarfios на 24.09.08, 15:45:

,а нещо като само Диетолог?

Какво не му харесваш на Владо ?

25.09.08
10:49

Няма образование предполагам повече го интересува и фитнес.
Зат’ва търся диетолог лекар който да ми гарантира резултат след време например при спазване на всичко...

25.09.08
11:10

казано от sarfios на 25.09.08, 10:49:

Няма образование предполагам повече го интересува и фитнес.
Зат’ва търся диетолог лекар който да ми гарантира резултат след време например при спазване на всичко...

Аз само 2 пъти съм се доверявал на човек, “лекар по образование”, но и двата пъти нищо добро не е излязло от цялата работа. Така че имай го предвид при търсенето, това че някой е учил за лекар абсолютно нищичко не значи. Иначе, успех, дано си намериш (макар че точно диетолози в България...абе търси, търси, може и да има  :lol: ).

25.09.08
17:26

Принципно личен опит с баш такъв диетолог-лекар дето търсиш нямам. НО имам 5 причини да не избера такъв.

1 Разни съвети и здравословни пирамидки, поставящи въглехидратите горе, а мазнините долу от кого мислиш, че идват? Баш от тея диетолози.
2 Гледал съм по разни предавания програми, изготвяни от такива диетолози и не съм очарован да ви кажа.
3 Доста издания, на които се доверявам, включително и T-nation не препоръчват точно тези диетолози.
4 Факта че до сега не съм видял диетолог с хубаво тяло. По-чести са изцепки с затлъстели диетолози. И тва не е шега... последната, която видях беше снимка от събрание на диетолози, от които 2ма (един мъж и една жена) бяха с очеизбождащо наднормено тегло.
5. Ако ще правиш тяло няма да стане само с диета...иначе казано ти трябва човек, който разбира и от тренировки..

Силно се надявам да греша за диетолозите и някой да дойде да ми обесни колко зле съм с материала (айде, Ивче, Ивче - защити колегите :D )

Лично аз се бих се доверил на инструктор или диетолог тип Меркола (mercola.com - разгледай му сайта и виж филмчетата му в ютуб и ще видиш за какво говоря), като за последния не знам дали има подобни в БГ.

Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 25.09.08 17:29.

25.09.08
21:25

Значи тука имаше един диетолог... даже и ника му беше така... темите не са много млади и му ги прочетох всичкит и мисля, че човека разбира...

Огнян Сименов се казва... и работи и в Дубай и София май.. :D зат’ва ми направи много впечетление и го беше написал много разбираемо. Предимно затова избрах това.

Мнението беше редактирано от sarfios на 25.09.08 21:26.

05.12.08
13:21

д-р Генова, тел.9899914 в центъра на София

05.12.08
15:16

Здравей! Не съм от София, но с О.Симеонов кореспондирах преди няколко месеца - ето ти Скайпа му: dietolog
Скоро не съм го засичала онлайн, но има телефони за връзка....
Можеш да се свържеш и с д-р Байкова, но нямам под ръка телефоните й в момента

15.03.09
18:19

казано от Cedar на 05.12.08, 15:16:

Здравей! Не съм от София, но с О.Симеонов кореспондирах преди няколко месеца - ето ти Скайпа му: dietolog
Скоро не съм го засичала онлайн, но има телефони за връзка....
Можеш да се свържеш и с д-р Байкова, но нямам под ръка телефоните й в момента

Да благодарение на него свалих 15кг. ^ ^
Скоро ще изпозлвам пак ослугите му, но за качване на мускулна маса... ^ ^ само още 2-3 кг да стана перфе...
Много ми помогна човека железен е...

27.06.13
19:06

Здравейте!

Наистина е важно човек да има избор от добри диетолози.

http://zdravencatalog.com/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1