12.01.05
15:15
Напоследък често чета едно и също нещо “Екипът на bb-team не толерира използването на забранени медикаменти от непълнолетни лица!”.Питам ви според вас колко от хората тук ще казват истинските си години???Вече ще срещаме “аз съм на 18/19 години тренирам от минимум 1 година тежа Х килограми,кажете ми какво мислите за бианабола и как да се назобя с него”В крайна сметка това е някой 16 годищен който иска да се назоби обаче знае че каже ли по малко от 18 години му заключват темата.Идеята ми е че ако му се обясни че може и без химия той ще се съгласи.Достатъчно е да му обясните страничните ефекти за да се сплаши малко.Трябва да се подхожда по тактично използвайте някой психологически похвати(явно не се интересувате от психология).Издигни в култ своята идея и те ще е последват.Когато забраняваш нещо то става още по интересно.Не съм някой обиден пубертет но просто неразбирам какво искате да постигнете с този похват.Най много някой да даде програма на някое по амбициозно лапе и то да презоби защото е скрило доста неша.