Коластра

24.09.08
14:53

Здравейте!
Искам да попитам дали някой е ползвал продукт коластра на капсули или на прах. Тук намерих информация за коластрата и няколко мнения, но направих тема във форума, защото ми е много важно да си взема нещо доста мощно за имунната с-ма. В нетришън-а има продукт, който не е скъп - около $26 за 178 гр, което е за над 3 месеца. Между другото прочетох и доста допълнителни плюсове на коластрата. Тази в нетришън-а е от Нова Заландия, от пасящи крави без никакви фуражи и химии, от млякото след първите 24-48 часа след раждане и без термична обработка, която намаля ефекта.
Дали коластрата от крави ще има същия ефект и върху хората? Ако е така ефективна и за хормона на растежа, качването на мускулна маса, чистене на мазнини, заздравяване на костите и препазване от вируси и бактерии, ще е нещо незаменимо.

ИВ

24.09.08
17:40

Коластра, котешки нокът и много витамин C и E :).

24.09.08
18:39

Взимай спокойно. Колко е мощна като протектор на имунната система за всеки е индивидуално. Аз в момента я взимам имайки предвид смяната на сезоните и започване на гриповете. Пият се по 2 капсули сутрин и вечер на гладно. В България я продават много скъпо. Аз си поръчах от сестра ми която живее в Нова Зеландия и съм сигурен, че е оригинална тъй като е от аптеката.
Така, че дерзай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1