Universal Animal Pak

VL

25.09.08
10:19

Здравейте :) Значи този път съм решил да си взема малко повечко добавки и по-скъпи естествено за да може тази зима да ми е по-успешна от миналата .... Какво ще кажете за това http://www.maxefect.com/bb/0/sportni-dobavki/muskulno-narastvane/universal-animal-pak-4.html   отделно ще пия креатин, протеин, витамини, глутамин

СБ

25.09.08
10:46

Какви са ти целите и какви са ти очакванията от Animal Pak-a?

AG

25.09.08
11:29

Добри отзиви съм чувал за Animal Pak. Мисля че няма да направиш грешка ;)

СБ

25.09.08
11:38

казано от AGENTA на 25.09.08, 11:29:

Добри отзиви съм чувал за Animal Pak. Мисля че няма да направиш грешка ;)

Че продукта е добър, спор няма... аз лично преди време го взимах вместо витамини за тонус и се чувствах по-бодър.

Въпросът ми беше, във връзка с очакванията на продукта, които момчето има... ако мисли да го взима за общ тонус и ободряване се е спрял на правилен продукт, особено за Есента, сезонът който най-много се настива и имунната система има нужда от подкрепа.

НО, ако го взима за мускулна маса и качване на сила, е тогава нека съфорумците изразят мнение, защото аз го разглеждам единствено и само в аспекта описан по-горе....

FZ

25.09.08
11:48

казано от Vlado на 25.09.08, 10:19:

Здравейте :) Значи този път съм решил да си взема малко повечко добавки и по-скъпи естествено за да може тази зима да ми е по-успешна от миналата .... Какво ще кажете за това http://www.maxefect.com/bb/0/sportni-dobavki/muskulno-narastvane/universal-animal-pak-4.html   отделно ще пия креатин, протеин, витамини, глутамин

1. Това са доста силни витамини според мен не трябва да пиеш допълнително и други витамини !
2. Задължително ги пий след ядене а НЕ НА ГЛАДНО !
3. Не се надявай да качиш маса от витамини , може да ти помогнат да се възстановяваш малко по-добре ,но да качиш маса от тях трудна работа .

VL

26.09.08
03:56

значи да не очаквам покачване на мм, е ок значи продавача ме е метнал, направо ме хвърли в небесата ...

Мнението беше редактирано от Vlado на 26.09.08 03:56.

СБ

26.09.08
05:33

казано от Vlado на 26.09.08, 03:56:

значи да не очаквам покачване на мм, е ок значи продавача ме е метнал, направо ме хвърли в небесата ...

Ех да ставаше само с витамини и антиоксиданти, щеше живота ни да е лесен... Със сигурност ще ти подобри общия тонус, защото продукта работи отлично в тази посока, но мускулна маса не се прави с такъв тип продукти....

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 26.09.08 05:34.

VL

26.09.08
06:09

Мерси много, че ме светнахте за кво става въпрос, защото ей така щях да хвърля 90 лв! :)

СБ

26.09.08
06:16

казано от Vlado на 26.09.08, 06:09:

Мерси много, че ме светнахте за кво става въпрос, защото ей така щях да хвърля 90 лв! :)

Е как 90.00 лв????????????? То малкия ПАК е 35.00 лв, а големия е 59.99 лв.?!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 26.09.08 06:18.

VL

26.09.08
06:37

е да , ама ония от магазина ми вика 90 лв струва тва ... ;)

VL

26.09.08
09:40

Тоя каза че тва действало като химия само, че нямало странични ефекти. Animal pak ясно че не е такова но иначе има ли нещо наистина подобно ?

26.09.08
09:46

Адаш, пил съм го. Ефекта е...урината ти започва да реже ламарина...сега сериозно. Това са супер силни витамини има вътре аминокиселини и антиоксиданти. Ако щеш го пии и в двоино количество, единственото което ще усетиш е както силабг каза: повишен тонус,бодрост и ще се чувстваш малко по-зареден с енергия. Не очаквай никакъв прираст на ММ. Това е все едно да вземеш и да пиеш повече Центрум да речем. Ако искащ съвет, вземи си по-добре М-стак и го комбинираи с много протеин, от това ефект ще видиш.

СБ

26.09.08
09:50

казано от Vlado на 26.09.08, 09:40:

Тоя каза че тва действало като химия само, че нямало странични ефекти. Animal pak ясно че не е такова но иначе има ли нещо наистина подобно ?

Влади, кой е този магазин... много ми е интересно... сподели моля те!

VL

26.09.08
10:27

В Сливен се намира ;) а иначе я ми дай повече инфо за този М-стак

26.09.08
10:41

silabg.com/bg/product/detail/search_what/m-stack/id/441/UNIVERSAL%20ANIMAL-ANIMAL%20M-STAK%2021%20packs. Ако искаш пусни и търсачката горе за М-стака. Има и много противоречиви мнения, дали действа или не. При ефект имаше. Сам си решавай оттук нататък.

29.09.08
04:34

Може продавачът да е имал предвид Animal Pack като Stack. т.е. няколко продукта на Animal комбинирани (напр. Pump, Test, Pak (можеш сам да си ги комбинираш както искаш))..Има предостатъчно информация и отзиви на хора използвали тези продукти в т.нар. Stacks в интернет, разтърси се и ще намериш.. Аз лично имам приятел, който направи 3 цикъла (Pak, Stack, Pump, Nitro и Test) и имаше видими резултати.
Не ти препоръчвам Test ако си под 21 години, но все пак се разтърси и ще намериш доста информация.

СБ

29.09.08
05:54

казано от Lubomir Marchev на 29.09.08, 04:34:

Може продавачът да е имал предвид Animal Pack като Stack. т.е. няколко продукта на Animal комбинирани (напр. Pump, Test, Pak (можеш сам да си ги комбинираш както искаш))..Има предостатъчно информация и отзиви на хора използвали тези продукти в т.нар. Stacks в интернет, разтърси се и ще намериш.. Аз лично имам приятел, който направи 3 цикъла (Pak, Stack, Pump, Nitro и Test) и имаше видими резултати.
Не ти препоръчвам Test ако си под 21 години, но все пак се разтърси и ще намериш доста информация.

Почти на 100% съм сигурен, че не това е случая, защото ако реално е имал предвид това, то сумата щеше да е значително по-висока.

Относно думата “Цикъл” (сега да не си помислиш, че е нещо лично, просто често го срещам по форумите и е доста “интересно”, какво реално стои зад тази дума):

ЦИКЪЛ се прави с:
*анаболни стероиди
*про-хормонални продукти
*про-стероидни продукти

ЦИКЪЛ НЕ СЕ прави със:
*азотни буустери
*аминокиселини
*протеин
*витамини
*креатин
*глутамин
*бърнари

Иначе думата звучи доста “ХИМИЧНО”, на както всичко останало, трябва да се използва по предназначение... ;)

P.S. Пак казвам... нищо лично... просто кратко разяснение... ;)

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.09.08 05:55.

29.09.08
14:15

Не се заяждам, но си е лично предпочитание на употребяващия дали ще прави “цикъл” (cycle). Именно с Анимал Тест се прави т.нар. цикъл, като е препоръчително да не се взима повече от 3 поседователни седмици. Живи и здрави !

29.09.08
17:44

казано от Lubomir Marchev на 29.09.08, 14:15:

Не се заяждам, но си е лично предпочитание на употребяващия дали ще прави “цикъл” (cycle). Именно с Анимал Тест се прави т.нар. цикъл, като е препоръчително да не се взима повече от 3 поседователни седмици. Живи и здрави !

я пак ;)
цикъла с тест е 42 дена (даже на опаковката си го пише)

29.09.08
19:59

Directions: Take one pack daily with food. On training days take one pack along with the meal prior to your workout. For best results use for two consecutive cycles - total of 42 days. Afterwards take 4 weeks off.During this off time, Animal M-Stak is recommended to preserve lean mass gains.

Ти си вземи една опаковка, пък да видим как ще направиш 42 дни ;)

СБ

29.09.08
20:20

Ок... както и да е... просто беше разяснение, нищо повече... Ако думата “Цикъл”, дава някакъв митичен ореол на определен продукт и това прави ползващи я го щастлив, нека така да бъде... никога не е късно някой да стане за смях, както и да звучи умно сред незапознатите...

Отново... това беше просто разяснение... теста е добър продукт, но неговия предшественик беше просто върха!!!! Със първия се правеше цикъл ДА, за втория думата цикъл е използвана единствено и само като маркетингов подход почиващ на лаврите на предшественика си...

Любо... в Демократична България сме... всеки може да си казва каквото му е кеф... не се влияй от написаното от нас... ;)

29.09.08
22:13

Право думаш ! Свобода на словото ;) Пък дори да станем за смях, по-добре да се смеем ;)

30.09.08
06:26

не съм казвал, че става с една опаковка. правил съм пълен цикъл с анимал тест и знам за какво говоря. а и в цитата който сам си посочил си пише, че най-добри резултати се получават след 42 дневен цикъл, а не след триседмичен както твърдиш по горе.

27.05.10
18:13

Може ли Animal Pack да се комбинира с нещо за изчистване на мазнини (примерно като 7-phenyl stack) и какъв ще е ефектът ?

27.05.10
18:18

Анимал Пак са силни спортни витамини и минерали. Нищо повече. Комбинира се с абсолютно всичко и е подходящ за всякакви цели. Дали ще свалиш или качиш кг далеч не зависи от приема на витамини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1