Режим

28.09.08
17:42

Сутрин:2банана+2 snickersa 2pac+1 кисело мляко(400ml) /// сандвичи с пълнозърнест хляб,шунка и сирене(не се сещам за друго като съм на даскало)
Обед:ориз/картофи+салата+1 кисело мляко (ориз/картофи)и салата не пиша количество защото ям доколкото имам апетит
Следобед:месо+салата
Вечер:кашкавалени хапки/риба

Искам да питам като източници на протеини и въглехидрати добри ли са храните,а количеството разбира се е колкото мога да поема на ядене :)

28.09.08
20:45

не разбирам много но си мисля че с четири ядения няма да стаигнеш никаде .... през 3 часа някаде требва да хапваш

Така ако е за маса Закуската горе долу става ,но зависи колко е шунката.Обяда е много слаб.На обяд Месото+ориза или там картофите,а киселото мляко следобяда задължително с още нещо например 100 грама овесени ядки.Между следобеда и вечерята още едно хранене направи(по възмождност месце,шунка пак нещо протеиново,яйца.За вечеря риба със салата е добро,но тия хапки.Може и да не ти се лепят много,но тоя кашкавал го яж поне по друг начин,не паниран.След тренировка приемай бързи въглехидрати и ако ядеш извара ти препоръчвам да хапнеш 100-150 гр 30-60 мин преди лягане.

05.10.08
18:46

Не за друго,но просто съм на общежитие и няма кой да ми готви,така че каквото продават в магазина такова :/

05.10.08
19:44

Здравейте само искам да питам закуската TaCk0 е казал 2 сникърса те не са ли вредни (нали без сладко и мазнини) не разбирам и понеже аз съм в период на покачване на мускулна маса питам ако въпроса ми е тъп извинете :)

06.10.08
05:07

Според мен, сникърсите са си вредни и не ги консумирам въобще. НО, принципно закусакта е най-важното хранене и в нея е добре да имаш храни съдържащи всички видове вещества (белт./въгл./мазн.). Там е добре да не се ограничаваш в нищо. Човека е преценил,че може да си го позволи (в смисъл няма да се отрази негативно на целите му) и си ги яде. За мен, те биха били фатални, защото веднага ще отидат като мазнини (кофти мазнини имам предвид).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1